Inzichtkaarten Affirmatiekaarten

Inzichtkaarten of affirmatiekaarten en het gebruik, effect daarvan berust op het principe dat er geen toeval bestaat.

Trekt u uw “kaart” dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor uw bewustwordingsproces van belang zijn. Bij deze Inzichtkaarten of Affirmatiekaarten zitten geen speciale boekjes of handleidingen. Meestal is er een speciale kaart waarop een korte handleiding vermeld staat.

Wilt graag kaarten met meer informatie kijk dan bij de Inzicht- en Orakelsets, of kies een thema.

Indien u voorbeelden van de kaarten wilt zien dan kunt u op het vergrootglas of afbeelding  klikken. Een nieuw venster opent zich dan en u ziet voorbeelden van de kaarten.

<<< Terug

!

Maak Werk van Je Droom Louisa Perreyn

9789077408933
Maak Werk van Je Droom Louisa Perreyn

Op elk van de 52 prachtig geïllustreerde kaarten staat een positieve boodschap met de intentie jou te inspireren en te motiveren om jouw droom te realiseren.

Gebruik deze kaarten regelmatig en je zult ervaren dat je eigen kracht toeneemt. Ze helpen je de kloof tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn steeds kleiner te maken. En uiteindelijk wordt je droom werkelijkheid!

Met deze kaarten heb je Louisa Perreyn vanaf nu als jouw persoonlijke droom(werk)coach in huis.

Ultieme Inzichtkaarten Dick Nijssen

9789085081692
Ultieme Inzichtkaarten Dick Nijssen

Dit is de nieuwste set inzichtkaaarten van Dick Nijssen, de Ultieme Inzichtkaarten. Inzichtkaarten duiden je op levensprincipes die dieper gaan dan veel van de culturele normen en waarden waarmee wij zijn opgevoed. Herken je de waarde van een inzicht voor jezelf en weet je deze toe te passen, dan dan kan het niet anders of je groeit in harmonie met je jezelf en de wereld om je heen.

Deze kaarten kunnen soms confronterend zijn wanneer ze je uitnodigen om eerlijk te kijken naar de manieren waarop je jezelf en anderen tekort doet. Andere kaarten bevestigen je juist in kwaliteiten van jezelf en moedigen je aan die meer tot uitdrukking te brengen in je leven.

Spiegelkaarten Cheryl Richardson

9789085081609
Spiegelkaarten Cheryl Richardson veilig online bestellen!

Creëer een leven waarin je diepste verlangens tot hun recht komen

Lieve Vrienden,

Ik heb deze spiegelkaarten ontworpen met het doel je te ondersteunen om een geweldig leven te creëren en te leven. Je kunt iedere dag een kaart kiezen om je aandacht (en voornemen) te richten op die gebieden die groei en ondersteuning nodig hebben. De spiegelkaarten zijn onderverdeeld in zeven categorieën: relaties, lichamelijke gezondheid, voorspoed, spirituele gezondheid, werk, omgeving en emotionele gezondheid.

Bedenk dat elke spiegelkaart, iedere affirmatie een nieuwe, krachtige boodschap is voor je onderbewustzijn en deze kan tot uiting komen in je handelen. Ga daarom als volgt te werk:

  • Kies een categorie waarop je je aandacht wilt vestigen, of kies een paar kaarten van verschillende categorieën die je aanspreken.
  • Lees de affirmatie, schrijf deze op of herhaal de krachtige zin(nen) iedere morgen, middag of avond. Realiseer je, dat iedere keer dat je de affirmatie hardop zegt, opschrijft of voor jezelf leest, deze beter tot je doordringt en tot leven komt in je handelen.
  • Zet de spiegelkaart(en) op een plaats waar je ze steeds ziet, zodat je er aan wordt herinnerd wat je wilt creëren.

Elke dag een Spiegelkaart is een krachtige manier om het leven te leiden wat je graag wilt.
Geniet!
Cheryl Richardson

New Energy Cards

9789076189321
New Energy Cards hier veilig online bestellen, kopen.

Symbolentaal uit Lemurie, Energie, maar dan anders.
Deze set ‘New Energy Cards’ is een cadeautje voor iedereen. Mensen die ondersteuning willen hebben op het spirituele vlak kunnen met de symbolen grote stappen maken. Transformatie naar de nieuwe tijd is daar een mooi voorbeeld van.

De symbolen kunnen we gebruiken op elke energie, emotie, blokkade en het totale lichaam. De mogelijkheden lijken onbegrensd. Leg het in een ruimte, onder je hoofdkussen of onder een glas water, er gebeurd altijd iets. Het leven wordt een stuk gemakkelijker en prettiger.

De set bestaat uit 17 grote kaarten (13x13cm) en 17 kleine kaarten (5x5cm). De kleine kaarten zijn identiek aan de grote en hebben dezelfde werking, alleen het formaat is anders. Ideaal voor onderweg... naar de toekomst!

Schatgraven naar gouden momenten-kaartjes (Saskia de Bruin)

9789077770535
schatgraven-naar-gouden-momenten-kaartjes
Schatgraven naar gouden momenten-kaartjes (Saskia de Bruin)

Onze herinneringen aan gouden momenten zijn de parels, de gouden randjes van het leven en bijzonder kostbaar. Ze vertellen ons veel over onszelf. Daarom is het belangrijk om ze te verzamelen, te koesteren, te bewaren en te delen. Op de kaartjes staan vragen die je kunnen helpen om deze innerlijke schatten op te graven.

Elfen openen Harten (Claudia Knuppel)

9789085081357

Elfen openen Harten Claudia Knuppel

Hartelijk welkom in het toverbos! Schalks en ondeugend presenteren zich de natuurgeesten uit het kleurrijke rijk van fantasie. Deze kaarten zijn voor iedereen die het geloof in de wereld van licht nog niet heeft verloren, of de toegang daartoe opnieuw wil vinden. Elk van de schalkse dwergen, en elk van de betoverende elfen heeft voor jou een boodschap die je leven lichter maakt.

77 Natuurlijke inzichtkaarten (Tanja Hilgers)

9789085080701
77 Natuurlijke inzichtkaarten (Tanja Hilgers)

Geniet van de schoonheid van de natuur en loot je inspireren door de wijsheid en kracht van onze Moeder Aarde en Vader Hemel. Spreid de kaarten uit en kies degene die je het meest aanspreekt. De spreuk op de achterkant zal je inzicht en inspiratie geven voor dot ogenblik. Als begin van de dag, tijdens het vieren van een feest, op speciale momenten of gewoon als steuntje in de rug.
Ik hoop jouw dag met deze natuurfoto's en bemoedigende spreuken te verrijken.

77 prachtige inzichtkaarten (7,7cm x 7,7cm) in een mooi houten doosje.

Aromatherapie kaarten (Claudia de Vos)

9789085080619
Aromatherapie kaarten (Claudia de Vos)

Deze set bestaat uit 33 kaarten in kleur en 4 instructiekaarten. Door het gebruik van de kaarten kunt u op speelse manier kennismaken met de essentie van de plant. Inspiratie en meditatie met de aromakaarten zijn aanwinsten voor uw welzijn. Aromatherapie bestaat al sinds mensenheugenis. Sinds kort is er hernieuwde belangstelling voor deze zuivere en natuurlijke manier van genezen. Aromatherapie zorgt voor weldaad van zowel lichaam als geest. Geuren brengen innerlijke harmonie en fysieke balans.
Claudia de Vos is natuurgeneeskundig aromatherapeut en vormgever. De aromakaarten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt.

Boedha kaarten

9789073140554
Boedha kaarten
De Boeddha-kaarten zijn een opmerkelijk middel voor begeleiding, focus en inspiratie. Ervaar, door de oude Sanskriet tekst, de kracht van de Boeddha-kaarten. Zijn zorgen voor een diepe verbinding door vele levens heen, brengen je tot tijdloze wijsheid en sereniteit. Dit is geen waarzeggerij of een orakel dat de toekomst voorspelt. Deze kaarten geven je veeleer een krachtige gelegenheid om op elk gewenst moment even stil te staan, waardevol inzicht te verkrijgen en bewustzijn over de steeds veranderende energie, die zijn effect heeft op alle bewuste wezens in het universum. Een pakje bevat 60 kaarten met tekst.

Chakra inzichtkaarten

9789085080374
Chakra inzichtkaarten

Met behulp van deze kaarten en boekje kun je inzicht krijgen in je persoonlijkheid, de fase waar je in zit, eventuele blokkades die je moet overwinnen of vragen die je hebt over waar je heen wilt.

De set bestaat uit 49 kaarten, zeven kaarten per chakra. De tekst op de kaarten zal je iets vertellen over jezelf en helpt je je intuitie te ontwikkelen en ernaar te luisteren. Er zit altijd een boodschap voor je in, je pakt nooit zomaar een kaart.

De grote Energie-kaarten IVOI

9789085081180

De Grote Energie-kaarten IVOI

50 kaarten voor Healing en Meditatie.

“Graag wil ik je verwelkomen, en je bijzondere belevenissen toewensen, die je zullen ondersteunen in je transformatie-proces. Als je de beelden echt tot je wezen laat doordringen, kunnen er wonderen gebeuren.

De afzonderlijke afbeeldingen en motieven dragen vaak een bepaalde energie in zich, die al in de naam tot uitdrukking komt, en die beschikbaar is voor alles wat leeft. Jijzelf bepaalt de intensiteit van de werking van die energie in je leven.”  IVOI

De kracht van de Godinnen (Amy Sophia Marashinsky)

9789085081173
De kracht van de Godinnen (Amy Sophia Marashinsky)

Een klein, makkelijk mee te nemen kaartspel met bemoedigende affirmaties tezamen met prachtige, levensechte illustraties die de levenscyclus van vrouw weergeven.

De reden voor 33 kaarten is dat er voldoende affirmaties zijn voor allerlei gelegenheden. Bovendien, in de numerologie is zes (hetgeen 33 of 3 plus 3 is) HET perfecte getal voor affirmaties, ook omdat volgens Vicki Noble de Zessen een vol getal vormen, expressief, een topnummer, altijd op een bepaalde manier openhartig en positief. Zes staat voor overvloed of overwinning, altijd de eerste zijn.

 

Dol-fijn Affirmaties (Franzani)

9789073140509
Dol-fijn Affirmaties (Franzani)
Kies elke dag een "dol-fijn" affirmatie uit 95 "dol-fijntjes". Het zal je een goed gevoel bij je teweegbrengen.

Geld Kracht Liefde Orakelkaarten

9789085081036
Geld Kracht Liefde Orakelkaarten

Maak kennis met het geheim van het leven. De kaarten zijn gebaseerd op de natuurwetten van Geld Kracht en Liefde en de paden van tekort en overvloed.

Gelukskaartjes (Saskia de Bruin)

9789077770498

Gelukskaartjes (Saskia de Bruin)

Als jij wat geluk nodig hebt, lees je een kaartje. Geluk komt vanzelf dichterbij als je even de tijd neemt!

Geluk is besmettelijk en smaakt altijd naar meer. De kolibrie verzamelt honing zoals wij geluk verzamelen. Het leven is rijk, wanneer je ontdekt dat overal schoonheid, contact, plezier en geluk voor je is weggelegd. Ik verzamelde dit geluk voor jou!

Saskia de Bruin

Heart Openers

9789063787615

Heart-Openers

Liefdeskaartjes voor de juiste keuze… Zonder liefde is er geen leven... Heart-Openers helpen je om inzicht te krijgen in je liefdesleven. Ze zorgen ervoor dat je de goede keuze maakt als je verliefd bent, zijn goedmakertjes als je ruzie hebt of zomaar gelukbrengertjes om je partner gelukkig te maken.

Hemels Licht (Sulamith Wülfling)

9789085080633
Hemels Licht Sulamith Wülfling
De mooiste Engelen van Sulamith Wülfling en hun inspirerende boodschappen voor de wereld!
Deze 'stralende' boodschappen van een hogere werkelijkheid betoveren enerzijds door hun ontroerende schoonheid, anderzijds spreken ze de wijsheid van het hart aan. Het boekje geeft een verklaring van de boodschappen van de engelen, die als een wegwijzer voor die dag, of als een lichtende boodschap voor een feest kunnen worden gebruikt. Door hun eenvoudige schoonheid kunnen de wijsheden van de engelen uw leven veranderen.
Een bijzonder geschenk voorjong en oud. Een spel met wijsheden, dat iedere dag tot een feestdag maakt door de creatieve en inspirerende boodschappen.
49 kaarten met tekst en afbeelding. Kleine handleiding voor leggen en verklaren van de kaarten.

Houden van wat er is kaarten (Byron Katie)

9789022547366

Houden van wat er is kaarten (Byron Katie)

52 meditaties over de werkelijkheid. Byron Katie is bekend om haar heldere uitspraken, haar humor en haar open instelling ten opzichte van alles en iedereen. In deze set kaarten zijn 52 van haar meest opmerkelijke uitspraken bij elkaar gebracht. Katie hoopt dat door deze inzichten in uw leven te integreren, u meer en meer open komt te staan voor uw eigen wijsheid. En dat u ook gaat Houden van wat er is.

Inspiratie je uiteindelijke roeping (Dr. Wayne W. Dyer)

9789085081081
Inspiratie je uiteindelijke roeping Dr. Wayne Dyer

Laten weten en ervaren, dat inspiratie iets is dat je kunt ontwikkelen. Dr. Wayne W. Dyer wil je hiermee niet alleen laten weten, maar ook laten ervaren dat inspiratie iets is dat je kunt ontwikkelen. Het kan een voortdurende drijvende kracht zijn waar je invloed op uit kunt oefenen. Inspiratie is er voor iedereen! Het is niet voorbehouden aan de grote creatieve geesten. Het behoort tot je goddelijke geboorterecht. Deze kaarten geven je duidelijke suggesties voor het 'in spirit' leven. Dat is de weg naar de wereld van inspiratie, je uiteindelijke roeping.  Inhoud: 50 kaarten.

Intuitiekaarten (Carolina Bont)

9789021580869
intuitiekaarten
Intuitiekaarten Carolina Bont

Een speelse bron van inspiratie. Geef je intuïtie de ruimte. Zinvolle vragen verdiepen het inzicht in jezelf, je situatie en de mensen om je heen.Het zijn deuren naar je eigen innerlijke wijsheid. De stimulerende, indringende maar soms ook speelse vragen en suggesties op Carolina Bonts Intuïtiekaarten nodigen je uit om je gebruikelijke denk­patronen te doorbreken en met een frisse nieuwe blik naar jezelf te kijken.
Gebruik de kracht van de natuur. De vaak overweldigende schoonheid van ongerepte natuur kan gevoelens van verbondenheid, ontzag en ontroering oproepen. De natuur is niet alleen een fysieke maar ook een spirituele voedingsbron. In dit spel vormen de beelden van de, door de auteur zelf gefotografeerde, ‘krachtplekken’ een bron van directe inspiratie.

Inzichtkaarten (Dick Nijssen)

9789073140103
Inzichtkaarten Dick Nijssen
Het gebruik van deze Inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een Inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

Ja-maar dilemmakaarten

9789073140646
Ja-maar dilemmakaarten

Gebruik de Ja-maar dilemmakaarten bij twijfel, een probleem of dilemma. Formuleer een vraag over iets dat je op dit moment al dan niet wilt doen.

Ja-maar levensvragenkaarten

9789085080909
ja-maar-levensvragen
Ja-maar levensvragenkaarten

Op beslissende momenten in je leven kun je door een veelvoud aan vragen worden overvallen. Soms lijkt het alsof geen enkel levensgebied nog zeker is: wonen, werk of de liefde.

Ontdekkaarten (Hanneke Middelburg)

9789085081050
Ontdekkaarten (Hanneke Middelburg)

Op zoek naar je vergeten passie, verborgen verlangens en diepste wensen? Steeds vaker hoor ik mensen in mijn omgeving zeggen dat ze op zoek zijn naar hun passie, verlangens en wensen.

Orakel van der Tweelingzielen (Sulamith Wulfing)

9789073140530
orakeldertweelingzielendoosje

Orakel van der Tweelingzielen Sulamith Wulfing

Sulamith Wülfing geeft het geheim van de Tweelingzielen vorm in betoverende beelden die rechtstreeks tot het hart spreken. Er is geen kunstenares die het mysterie van de tweelingzielen of zusterzielen zo roerend in beeld kan brengen als zij.  Met het orakel krijgen de tweelingzielen een gezicht. De kaarten brengen de dialoog tussen jou en je geliefde tot stand. Op de voorkant van de kaart staat een afbeelding, op de achterkant een spreuk en een vraag. Stel de vragen aan elkaar en leer elkaar beter begrijpen.

Pandora Kaarten

9789073140707
Pandora Kaarten
De kaartjes zijn ontworpen om je bewust te maken van gevoelens en omstandigheden die invloed kunnen op je dagelijkse leven.  Door die te herkennen zul je beter in staat te zijn vooruitgang te maken en jezelf te beschermen. De Pandora-kaartjes kunnen je helpen om te veranderen en te transformeren als je je openstelt voor een andere preceptie van mogelijke gebeurtenissen.
Een pakje bevat 52 kaartjes met een emotie, een expressie of een ontkenning. 2 hoop-kaartjes en een extra kaartje.

Psychologische Inzichtkaarten

9789073140301
Psychologische Inzichtkaarten
Het gebruik van deze Psychologische Inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een Inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

Reflectiekaarten (Linda Kavelin Popov)

9789081223843
Reflectiekaarten Linda Kavelin Popov

100 deugden om je te inspireren. Deugden zijn onze essentie. Ze worden beschreven in de heilige tradities van de wereld als de kwaliteiten van het Goddelijke en als de eigenschappen van de menselijke geest.

Spirituele Inzichtskaarten (Dick Nijssen)

9789073140110
Spirituele Inzichtskaarten Dick Nijssen
Het gebruik van deze Spirituele Inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat.  Trek je een Inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

Toeval (s) Treffers

9789073140714
Toeval (s) Treffers
Deze 78 kaarten kun je gebruiken als toevalstreffers. Als toeval niet of juist wel bestaat kunnen deze kaarten een bijdragen leveren tot (meer) inzichten. Na het schudden van de kaarten, met de teksten naar onder, trek je drie kaarten. Belangrijk is het om deze teksten vanuit een positieve invalshoek op je in te laten werken.

Vandaag.... (Dick Nijssen)

9789085080541
Vandaag Kaarten Dick Nijssen
80 kaarten met uitnodigingen voor een gelukkig leven. e "Vandaag"-kaarten gaan uit van de ervaring dot de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals de zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals: Wie goed doet, goed ontmoet".

Raak! Associatiekaarten (Hanneke Middelburg)

9789085081494
Raak! Associatiekaarten Hanneke Middelburg

Deze kaarten helpen je om jezelf en anderen beter te leren kennen. Elk woord roept een associatie op. Net dat ene woord, dat ene moment kan RAAK zijn.

De kaarten stimuleren tot nadenken en het verwoorden van ideeën en emoties. Je kunt de 50 kaarten gebruiken bij coaching, training, tijdens een les, workshop, intervisie of thuis.

Josy (Inge Hogerheiden)

9789085081500
Josy Coaching Kaartjes Inspiratiekaartjes

Josy viert het leven en Jij? 31 tips van Josy om blij van te worden

Een tip voor elke dag van de maand. Kleurrijke kaarten die je het hele jaar door kunt gebruiken.
Inspireer jezelf of deel met vrienden, collega's, kinderen en familie. Josy is het meisje dat altijd jong blijft. Haar puurheid kan jou een spiegel voorhouden. Prachtige kaartjes voor iedereen.

Mijn Spirituele Gedachten (Sylvia Browne)

9789085081562
Mijn Spirituele Gedachten (Sylvia Browne)

Wat betekent het woord spiritualiteit eigenlijk? Afhankelijk van de cultuur waarin je leeft, of van je eigen visie, betekent het verschillende dingen voor verschillende mensen. Maar in wezen betekent het eenvoudig een goed mens zijn, die ernaar streeft om het best mogelijke individu te zijn.

Deze 74 kaarten kun je individueel gebruiken, voor je meditatie, of om meer inzicht te krijgen in je eigen leven. Hoe je ze ook zult gebruiken, ik ben er zeker van dat ze je een dieper begrip zullen geven van wie je werkelijk bent en dat ze je zullen helpen zien, dat je geschapen bent met een bedoeling.

Bedenkt altijd weer, dat spiritualiteit niet wordt afgemeten aan beroemdheid of applaus, maar aan de grote en kleine dingen, waar soms allen jijzelf weet van hebt.

Hartverwarmertjes (Caroline van den Stigtenhorst)

9789085081531
Hartverwarmertjes Caroline van den Stigtenhorst
Open uw hart met Hartverwarmertjes. Deze dubbele kaartjes, met heldere warme teksten en mooie afbeeldingen, laten meer licht schijnen over uw kwaliteiten, bestemmingen en gevoelens. De hartverwarmertjes zitten in een mooi hartvormig doosje.

Crystal Skull The Shadow Light Cards (White Elk Woman)

97890955672217
crystal-skull-shadowlight-cards-kopen
Crystal Skull The Shadow Light Cards White Elk Woman hier veilig bestellen, kopen.

Deze prachtige Engelstalige kaarten zijn gemaakt door White Elk Woman.
A brand new deck of 52 cards cards from the creators of the Crystal Skull Message Cards. Work with your shadows to help resolve deep issues which are holding you back and create greater harmony in your life. Each card uses different colours, numbers and words to help you work through unconscious issues that might be holding you back. This pocket sized deck Crystal Skull The Shadow Light Cards comes in a sturdy & attractive box with a flip top and magnetic catch, so they are always easily accessible.

Crystal Skull Message Cards (White Elk Woman)

9780955672200
White Elk Woman: crystal skull message cards
Crystal Skull Message Cards White Elk Woman hier veilig bestellen, kopen.

Deze prachtige Engelstalige set kaarten zijn gemaakt door White Elk Woman. Het spel bevat 39 geïllustreerde kaarten en een boekje van 64 pagina's met uitleg en een korte channeling bij elke kaart.

"The Crystal Skulls bring Transformation, Unity, Healing, Unconditional Love, Ancient Wisdom and an Understanding of Ascension..."

     

Brandon Bays De Helende Reis Kaarten

9789022558300
Brandon Bays De Helende Reis Kaarten bestellen, kopen.

Na de succesvolle introductie van De helende Reis (The Journey) in boekvorm heeft Brandon Bays samen met haar man Kevin Billett een set van 44 kaarten en een klein zakboekje ontwikkeld. Deze inspirerende kaarten zijn gemaakt om de eindeloze wijsheid te laten ontwaken en leiden je naar de omarming van Grace. Met bedachtzame woorden en korte meditaties nodigen ze je uit om te zoeken naar de wijsheid van je eigen bewustzijn.

De Brandon Bays De Helende Reis Kaarten stemmen altijd tot nadenken.