Witte Salie

Witte salie kopen, Witte salie bestellen, Witte Salie Wierook, Abelone Schelpen, Abalone Schelpen en veel meer smudge artikelen  bij ons veilig en online bestellen.

Witte Salie is een sterke energetische reiniger (energie reinigen). Naast de witte salie verkopen wij ook andere specifieke producten zoals Abalone Schelp, voor het energetisch reinigen (zuiveren) van aura's, ruimtes, huizen en voorwerpen.

De witte salie die wij verkopen is van topkwaliteit en met respect voor Moeder Aarde geoogst in Californië USA.

Wat kun je met witte salie:
- huis energetisch reinigen
- huis zuiveren
- huis zuiveren van negatieve energie
- huis zuiveren met witte salie wierook

Aanverwante artikelen: Palo Santo Artikelen - Smudge Artikelen.

Tip: CLEAN ENERGY AURASPRAY. Clean Energy is ideaal voor ruimtes waar bijv. Witte Salie niet gebruikt kan worden om deze energetisch te reinigen. Tip: neem het mee op reis en reinig je hotelkamer, slaapkamer, vakantiewoning ermee. Clean Energy is gewoon een "Must have". We hebben Clean Energy uitvoerig getest bij onze klanten en bekenden alvorens wij dit product hebben opgenomen in ons assortiment. De reacties zijn divers maar zeer positief. “Van verhelderend, voel mijn kuiten (aarding) tot  voel/ervaar veel meer ruimte rondom mij heen”. Dit is echt iets voor (hoog) sensitieve mensen! Lees Meer.

!
witte-salie-50-gram

Witte Salie 50 gram

15019803
Witte Salie kopen, zakje van ± 50 gram.

Losse witte salie blaadjes en takjes. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, meestal de volgende dag bij je aangeboden.

witte-salie-250-gram

Witte Salie 250 gram

150198032
Witte Salie kopen, verpakking van ± 250 gram. Voor de grootverbruikers onder u.

Losse witte blaadjes en takjes. De 250 gram Witte Salie wordt los geleverd in doos. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, meestal de volgende dag bij je aangeboden.

witte-salie-500-gram

Witte Salie 500 gram

150198031
Witte Salie kopen, verpakking van ± 500 gram. Voor de grootverbruikers.

Losse witte salie blaadjes en takjes. Vaste Lage Prijs! U betaald slechts € 37,50 (excl. verzend / afhandelingskosten). De 500 gram Witte Salie wordt los geleverd in doos. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, meestal de volgende dag bij je aangeboden.

Abalone Schelp

PH 17999
Abalone Schelp, 10-15cm groot.
De Abalone schelp is een natuurproduct daarom is de afbeelding van een indicatie van wat je geleverd krijgt. De Abalone schelp is ongeveer 10cm tot 15cm groot.

Witte Salie Wierook 15 sticks

8718503731087
Witte Salie Wierook Pakje 15 sticks Jiri & Friends.

Voordelen van de witte salie wierook stokje t.o.v. losse witte salie:
- minder sterke geur
- zachter (ook energetisch)
- makkelijk in gebruik

Witte Salie wierook. 100% Natuurzuiver. Pakje 15 sticks. Witte salie wierook, met zijn ongelooflijk sterk, aromatische harsen, is de meest gewaardeerde West-Sage. Het is te vinden in de ruige bergen van het zuidwesten van Amerika, waar het ceremonieel wordt verbrand bij reinigingsrituelen. De prachtige bladeren en enorme bloeiende stengels barsten in het voorjaar uit, schilderen strepen van wit tegen de roestige groene heuvels en vullen de lucht met de doordringende geur van Wilde Salie. Dit is de enige Witte Salie wierook gemaakt met 100% echt White Sage.

Waarschuwing: gebruik/brand geen witte salie tijdens een zwangerschap.

Sweetgrass vlecht

13501019
Sweetgrass vlecht van ± 80-90cm.
Sweetgrass vlecht van tussen de 80 en 90cm lang. Zorgt bij het branden voor een heerlijke zoete geur en positieve "warme" energie.
smudge-veer-kalkoen-smudgen

Smudge Veer (Kalkoen)

150458
Smudge Veer Wilde Kalkoen voor Smudgen en Branden van Witte Salie

Een veer van de wilde kalkoen ± 15-25 cm voor het verspreiden van de rook bij het smudgen en/of branden van witte salie. Omdat dit een natuurproduct is de afbeelding een indicatie van wat u geleverd krijgt. Er kunnen verschillen zijn in o.a. kleur en structuur.

smudge-veer-dubbel-smudgen

Smudge Veer dubbel gebonden

13501001
Smudge Veer dubbel gebonden Legal Eagle

Deze twee samen gebonden veren worden ook wel legal eagle veren genoemd. De legal eagle zijn 2 aan elkaar gebonden handbeschilderde en smudgeveren (zwaan) in de stijl van de native Indianen. De legal eagle is afgewerkt met grof wol en bijzondere materialen, waaronder een originele kraal van palmhout.

Omdat dit een natuurproduct is de afbeelding een indicatie van wat u geleverd krijgt. Er kunnen verschillen zijn in o.a. kleur en structuur. Deze Smudge veer wordt gemaakt in Nederland.

smudge-veer-zwaan-smudgen

Smudge Veer Zwaan

13501002
Smudge Veer Zwaan

Zwanenveer van ± 30-50 cm om witte salie en/of palo santo mee te smudgen of voor andere rituelen. De veer is afkomstig van zwanen die half wild zijn en alleen de veren die op een natuurlijke manier vallen worden gebruikt.

Omdat dit een natuurproduct is de afbeelding een indicatie van wat u geleverd krijgt. Er kunnen verschillen zijn in o.a. structuur en kleur (soms bruinig/grijzig omdat het van een jonge zwaan afkomstig is).

Witte Salie Spray 100ml

8718503731452
Witte Salie Spray 100ml

Witte Salie Spray is gemaakt op basis van een natuurlijke tinctuur van Witte Salie (Salvia Apiana), hydrolaat en etherische olie. Er worden geen chemische grondstoffen gebruikt.

- 100% natuurlijk
- pure witte salie ingrediënten
- geen chemische toevoegingen

Cedar Spray 100ml

8718503731506
Cedar Spray 100ml

Ceadar Spray is gemaakt op basis van een natuurlijke tinctuur van Cedar, hydrolaat en etherische olie. Er worden geen chemische grondstoffen gebruikt.

- 100% natuurlijk
- pure kruiden ingrediënten
- geen chemische toevoegingen