Orakel kaarten

Orakel kaarten vele soorten veilig online bestellen - kopen bij de Online Orakel Kaarten Winkel Inspiratie. Qshops keurmerk en gegarandeerde levering vanuit onze winkel in Drachten.

Orakel Kaarten worden al eeuwenlang gebruikt om antwoord en inzicht te krijgen op grote en kleine levensvragen. Runen en de I Tjing zijn voorbeelden van orakels die letterlijk al duizenden jaren gebruikt worden. U kunt hier de diverse Orakel Kaarten sets die wij in ons assortiment hebben bekijken en eventueel bestellen. De meeste Orakel Kaarten zijn voorzien voor een boek of handleiding,

Hoe kies je de juiste Orakel Kaarten? Kijk naar het thema van de Orakel Kaarten en bekijk de voorbeelden van de Orakel Kaarten. Spreekt het je aan? Resoneert er iets? Dan is het meestal de goede keuze voor dat moment. Geen reactie of klik? Dan vooral niet kopen. Het klinkt misschien gek maar zo doen wij het ook in onze winkel, wij hebben liever dat je iets koopt waar je wat aan hebt dan dat je later spijt van je aankoop krijgt. Wij hebben vele klanten die diverse Orakel Kaarten sets hebben aangeschaft en daar met veel plezier gebruik van maken, voor iedere fase of thema in jouw leven of dat van een ander is er wel een Orakel Kaarten set.

Veel plezier, wijsheid en inzichten met de Orakel Kaarten (en bij het maken van je keuze natuurlijk).

!

Orakel van de Zeemeerminnen Lucy Cavendish

9789085081876
Orakel van de Zeemeerminnen Lucy Cavendish
Orakel van de Zeemeerminnen Lucy Cavendish
Meerminnen spreken tot de verbeelding en zijn de boodschappers tussen de wereld van de Oceaan en de wereld van de Mens. Meerminnen zijn lief, avontuurlijk, vriendelijk, uitdagend en ze kunnen je manieren leren om je verleden te helen, meer van jezelf te houden, echt te leven, je creativiteit te omarmen en het doel in je leven te ontdekken.
Wanneer je je verbindt met je Meerminnen, stap je in de grote wereld van het Vrouwelijk Goddelijke, die de kunst om liefde in je leven aan te trekken verhoogt, je zelfrespect vergroot, sensuele gelukzaligheid creëert en je laat gloeien van gezondheid en aantrekkelijke vitaliteit.

De Kracht van het Wiel Meditatiespel Linda Ewashina

9789085081869
De Kracht van het Wiel Meditatiespel Linda Ewashina
De Kracht van het Wiel Meditatiespel Linda Ewashina
De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. Of je nu maar één kaart gebruikt, of een legging doet, de Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

Kwan Yin Orakel Alana Fairchild

9789085081845
Kwan Yin Orakel Alana Fairchild

De 44 kaarten in dit spel leiden je naar een plek van innerlijke vrede en schoonheid. Vanaf iedere kaart steekt Kwan Yin haar hand uit zodat haar energie je kan bereiken. De boodschappen, geïnspireerd door haar aanwezigheid en leidinggevende stem, bevatten haar wijsheid om ons te helpen en een liefdevol en verlicht leven te leiden, dat praktisch, spiritueel en positief is. De leiding die wordt gegeven in de boodschappen en de praktische oefeningen op iedere kaart koesteren je op je spirituele pad, helpen je beseffen dat je een goddelijke geest hebt en leren je lief te hebben, te vertrouwen en te leven naar je hoogste bestemming in dit leven

Janosh Knowledge of the Acturians

9789079482061
Janosh Knowledge of the Acturians
Na het succes van de eerder verschenen kaartenboxen, lanceert Janosh nu de derde in de reeks: Knowledge of the Arcturians. Een prachtige set met 33 nieuwe codes om dagelijks mee te werken, zowel persoonlijk als therapeutisch. Alle kaarten zijn voorzien van een energetische zilvercode op de achterkant. Tevens bijgesloten is een boekje met gebruiksaanwijzing en een uitgebreide uitleg van elke code. Dit alles verpakt in een luxe doos met magneetsluiting; een onmisbare aanvulling op de eerder verschenen 'Keys of the Arcturians' en 'Gifts of the Arcturians'. Maar ook zeker los te gebruiken.

Fluisteringen van Liefde Angela Hartfield en Josephine Wall

9789085081821
Fluisteringen van Liefde Angela Hartfield en Josephine Wall. Klik op de afbeelding voor voorbeelden van de kaarten.
Fluisteringen van Liefde Angela Hartfield en Josephine Wall veilig online bestellen, kopen.

Deze kaarten zijn ontworpen om methodes en boodschappen te vinden om meer liefde in ons leven te brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij als we leren om liefdevoller te zijn. De werking van de kaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking. Je kunt dagelijks een kaart trekken om als je gids te dienen voor die dag of om als les te gebruiken om meer liefde in je dag te brengen. Je kunt een reading doen om het antwoord op een bepaalde vraag te ontvangen.

Hoe je deze kaarten ook gebruikt, ze zullen je helpen om helderheid over je situatie te krijgen. Ze slaan een brug met je innerlijke weten en intuïtie. Via de kaarten worden boodschappen doorgegeven.

Orakel van de Verandering Lucy Cavendish

9789085081814
Orakel van de Verandering Lucy Cavendish. Klik op de afbeelding voor voorbeelden van de kaarten.
Orakel van de Verandering Lucy Cavendish

Ben je bereid om te veranderen?

Je hebt nu een boek met grote geheimen in handen, een boek dat lang gesloten bleef. Hierin staan boodschappen van toverachtige, bekende wezens die eens het gezelschap waren van sjamanen, heksen, tovenaars en wijzen, en die er nu voor jou zijn.
Deze mystieke persoonlijkheden, de shapeshifters, bezitten de verborgen kennis van het verwisselen van gedaante, camoufleren, veranderen, onzichtbaarheid en metamorfose. Ze staan klaar om je eerlijk en instinctief te begeleiden in tijden van overgang en verandering. Ze willen je hun moed geven, nieuwe wegen wijzen, je helpen nieuwe ontdekkingen te doen, je aanmoedigen en je leren je vaardigheden te ontwikkelen om je aan te passen en te veranderen. Niet alleen om te overleven, maar ook om vooruit te komen en vrede, vreugde, vaardigheden en voldoening te vinden in een veranderende wereld.

De Nieuwe Aarde-Frequenties Hanneke Hoppenbrouwer Wilka Zelders

9789460150661
Klik op de afbeelding om
De Nieuwe Aarde-Frequenties. Boek+Kaarten+Muziek-CD

Hanneke Hoppenbrouwer Wilka Zelders. Verken spelenderwijs de energieën van het nieuwe tijdperk. .

De Aarde en de mensheid zijn bezig met een evolutionaire sprong van een driedimensionaal naar een multidimensionaal bewustzijn. Wij ervaren dit als een verhoging van de energetische trillingsfrequentie. De Nieuwe Aarde-frequenties – ofwel DNA-frequenties – ondersteunen je bij het integreren van de nieuwe energie-frequenties, zodat je met licht, liefde en vreugde door deze transformatie naar het Gouden Tijdperk kunt gaan. De Nieuwe Aarde-frequenties nemen je mee op een innerlijke reis.

De set bestaat uit een boek, twaalf fotokaarten, twaalf hologramkaarten en een cd met pianomuziek, die elkaar aanvullen en ondersteunen. Ze zijn opgehaald en gemaakt in het land van de katharen in Zuid-Frankrijk.

De Geheimtaal van Kleuren Inna Segal

9789085081722
De Geheimtaal van Kleuren door Inna Segal

Deze set De Geheimtaal van Kleuren kaarten is speciaal gemaakt om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

Kleuren kunnen helend werken op je gezondheid, bij geestelijke spanningen en emotionele ontreddering. Veel zakelijke ondernemingen en organisaties waar ook ter wereld hebben gekozen voor speciale kleuren vanwege hun eigenschappen en het effect dat ze hebben op de mens. Veel ziekenhuizen verven de muren in kleuren waarvan bekend is dat deze een kalmerende en ontspannende invloed op de patiënten hebben. We worden omgeven door kleuren en ze zijn echt van invloed op onze ervaringen.

Het Orakel van Schaduw en Licht

9789085081647
Orakelkaarten: Het Orakel van Schaduw en Licht
Het Orakel van Schaduw en Licht Orakel-Kaarten

Wijsheid voor wie tussen wal en schip dreigt te vallen, voor mystici, zoekers en zwervenden. In het Orakel van Schaduw en Licht wordt je begroet door eerlijke, lieflijke, fascinerende wezentjes, van beschermengelen tot bescherm-elfen, verstandige heksjes en vriendelijke geesten. Spitsvondig, vasthouden en, op hun manier lief, vertellen deze magische boodschappers van schaduw en licht waar het op staat en geven ze authentieke, heldere en zeer duidelijke leiding, om je iedere dag te helpen bij het nemen van besluiten.

Gaia Orakel

9789085081616
Orakelkaarten: Gaia Orakel
Gaia Orakel Toni Carmine Salerno Orakel-Kaarten

Heel lang geleden, werd een verblindend licht ontstoken, dat de geboorte van ons Universum aankondigde. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds groter wordende ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine, zwevende deeltjes. Het wiel van het leven was weliswaar onzichtbaar, maar volop in beweging. Na verloop van tijd ontsprong uit de zee van kleine deeltjes een zee van sterren. Deze gebeurtenis kondigde de geboorte aan van onze Aarde, die de naam Gaia draagt: een levende ademende entiteit, onze Godin, onze Moeder, en ons Spiegelbeeld. Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt.

Weg van de Ziel Intuïtiekaarten Orakel kaarten

9789085081593
Orakelkaarten Weg van de Ziel
Weg van de Ziel Intuïtiekaarten - Fractal-energie Orakel-kaarten
Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel (Cheryl Lee Harnish).
Heel geschikt om voor jezelf te gebruiken en voor professionele sessies. Je kunt er prachtige kaartleggingen mee doen, die ook nog heel gemakkelijk te lezen en te interpreteren zijn. Op elke kaart vind je een afbeelding van fractal-energie. Deze afbeeldingen zijn via het kanaal van de intuïtie gechanneld. Elke orakelkaart heeft een eigen unieke vibratie en betekenis.

Maak de Reis In Jezelf Het Wastekening Orakel-kaarten

9789491056017
Maak de Reis In Jezelf, Het Wastekening Orakel-kaarten Cora Leder

Maak de Reis In Jezelf, Het Wastekening-Orakel van Cora Leder is volgens ons een van de mooiste en treffende orakelkaarten sets die er is. Wij hebben deze set zelf al enige tijd in gebruik en de kaarten en beschrijvingen blijven ons verrassen. Wij zijn heel blij dat wij deze set nu ook eindelijk in onze winkel kunnen verkopen! Indien u voorbeelden van de kaarten wilt zien dan kunt u op het vergrootglas of afbeelding  klikken. Een nieuw venster opent zich dan en u ziet voorbeelden van de kaarten.

Dr. Wayne W. Dyer 10 Geheimen voor Succes en Innerlijke Vrede

9789085081418
Orakelkaarten 10 Geheimen voor Succes en Innerlijke Vrede
Dr. Wayne W. Dyer 10 Geheimen voor Succes en Innerlijke Vrede Orakelkaarten
Ervaar je eigen kracht en ontvang een diep gevoel van rust met deze kaarten van de bekende Dr. Wayne Dyer. Deze 50 kaarten met 10 geheimen en 50 principes helpen je hierbij.  Breng de principes dagelijks in praktijk. Je zult merken dat je, als je innerlijke vrede ervaart, en je succes hebt, je deze gevoelens ook op anderen wilt overbrengen!

2013 Orakelkaarten David Carson

9789085080947
Orakelkaarten 2013
2013 Orakelkaarten David Carson Orakel-kaarten

David Carson, auteur van de bekende Medicijnkaarten, leidt u door de poort van het jaar 2012. De snelle veranderingen in onze wereld zijn al begonnen wanneer we het jaar 2012 naderen. Onze oude manier van leven werkt niet langer. Oude metafysici voorzagen deze tumultueuze tijd reeds en symbolische sleutels achter voor onze generatie. In het 2013 Orakel, heeft David Carson oude sleutels bij elkaar gebracht om ons te helpen een sprong te maken van strijd en conflicten naar oneindige mogelijkheden.

Aimee's Symboolkaarten

9789020259766
Orakelkaarten Aimee´s Symboolkaarten
Aimee's Symboolkaarten Orakel-kaarten
Aimée is een van de beroemdste en meest gewaardeerde helderzienden van deze tijd. In vele televisie-uitzendingen, lezingen, voordrachten en talloze interviews bewees zij haar bovennatuurlijke gave.  Politici, Hollywoodsterren en ook mensen zoals u waarderen haar goede raad. 'Door middel van de Symboolkaarten en het bijbehorende boekje vertrouwt zij ons haar waardevolle bovennatuurlijke kennis toe, zoals geen ander dit ooit deed. Het boekje, geschreven door Aimée, is voor niet ingewijden zeer toegankelijk. Op deze manier kunt U zelf met Aimées Symboolkaarten een tipje van de mystieke sluier oplichten.

Akasha's Kracht Sylvia Pleiter

9789063787486
Orakelkaarten Akasha´s Kracht
Akasha's Kracht Sylvia Pleiter Orakel-kaarten

Akasha’s Kracht is een orakelkaarten set, bestaande uit 49 kaarten, die, net als alle kunstvormen, een helende kracht en energie bezitten. Deze kaarten hebben de ‘wens’ om iedereen aan te spreken en tot steun te zijn. Iedere kaart is tot stand gekomen door intuïtie, inspiratie en concentratie. Bij elke kaart hoort een tekst die uitleg geeft over de symboliek.

Beest8ig Margot Janssen

9789085080534
beesta8tig-margot-jansen
Orakelkaarten Beest8tig
Beest8ig Margot Janssen Orakel-kaarten
Om ons heen zien we allemaal dieren. Sommige leven gewoon buiten, andere zijn huisdieren en wonen bij ons thuis. Er zijn dieren die in de zee leven en dieren die op het land leven. Hoog in de bergen, in het bos of op een weiland. leder dier heeft zijn eigen belangrijke eigenschappen en bijzonderheden. Trek een kaart en kijk in het boekje wat voor een bijzonderheden het dier heeft. Je kunt de bijbehorende vraag beantwoorden en het dier inkleuren. Denk ook eens na waarom je dat dier nu getrokken hebt! Heel veel plezier met dit beest8ig leuke spel.

Chakra Kaarten (Peter Michel en Annette Wagner)

9789085080640
Orakelkaarten Chakra kaarten
Chakra Kaarten Peter Michel en Annette Wagner Orakel-kaarten

Op deze 49 kaarten worden de belangrijkste terreinen van invloed verklaard van de zeven Chakra's, hun kwaliteiten met betrekking tot gezondheid en ziekte, en ook vind je er de bijbehorende mantra's en kleuren, en mogelijke geneeswijzen, die het betreffende Chakra kunnen versterken. De Chakrakaarten kunnen je helpen om het disfunctioneren van een bepaald Chakra te vermijden, en ook geven ze informatie over een effectieve behandeling met alternatieve geneeswijzen.

Creatrix Melissa Harris

9789085081333
Orakelkaarten Creatrix
Creatrix Melissa Harris Orakel-kaarten

Creatrix Orakelkaarten, Alles is mogelijk, is een verzameling universele verhalen van vrouwen. Melissa wil deze verhalen onder de aandacht brengen met behulp van dit kunstzinnige kaartspel dat je zeker zal motiveren. De activeringskaarten dienen als leidraad voor 33 universele uitdagingen die vrouwen in hun leven ondervinden. Vrouwen kunnen dit spel gebruiken als een handig instrument voor  inspiratie, bespiegeling, troost, aanwijzing, zelfhulp, onderzoek of gewoon in het dagelijks leven als een eenvoudige herinnering dat alles mogelijk is.

De Reiki-Boodschap

9789085080398
Orakelkaarten De Reiki-Boodschap

De Reiki-Boodschap Orakel-kaarten

Deze set, 24 prachtige geïllustreerde kaarten met boek, is een prachtige verrijking voor ieder die in Reiki is geïnteresseerd. Hij opent de deur naar de filosofie en het bewuste gebruik van Reiki. Hij nodigt ons uit om onze blik helderder te richten op Moeder Aarde en Vader Hemel, wier kinderen wij zijn, en hun boodschap te horen: "Reiki is in Allen".  Het is een uitnodiging je je eigen vaardigheden weer te herinneren, en je je eigen kracht en je eigen licht bewust te worden.

De Weg van het Paard Linda Kohanov

9789020202823
Orakelkaarten De Weg van het Paard

De Weg van het Paard Linda Kohanov Orakel-kaarten

40 archetypekaarten illustraties van Kim McElroy. De weg van het paard geeft diepgaande inzichten in de relatie tussen mens en paard.  Het belicht de praktische betekenis van het gedrag van paarden en hun symbolische en spirituele betekenis voor de mens.

De Wet van Aantrekking Esther en Jerry Hicks

9789085081111
Orakelkaarten De Wet van Aantrekking
De Wet van Aantrekking Esther en Jerry Hicks Orakel-kaarten

Je bent altijd al omgeven geweest door duidelijke bewijzen van de Wet van Aantrekking. Het gebruik van deze prachtige kaarten, en de ervaringen die je ermee opdoet, zullen je bewust maken van deze krachtige Wet. Je bewuste controle over je ervaringen zal beduidend groter worden. We weten dat het de bedoeling is dat je een gelukkig leven leidt. We weten ook dat bewust en gericht in je eigen kracht staan essentieel is om zo’n leven te kunnen leiden.

Dierenorakel Der Druiden Carr-Gomm

9789023010081
dierenorakelderdruiden150br
Orakelkaarten: Het Dierenorakel der Druiden

Dierenorakel Der Druiden Carr-Gomm Orakel-kaarten

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd. Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar ons ook raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Droomkaarten Set

9789073140363
Orakelkaarten Droomkaarten
Droomkaarten Orakel-kaarten

Een van de meest opmerkelijke systemen om met dromen te werken. Nooit eerder is een handboek met droom- en levensymbolen bijeengebracht in een werk dat zowel een effectief instrument vormt voor het begrijpen van je dromen, als voor het toepassen van hun betekenis in je leven.Dit systeem bevat meer dan 5000 symbolen en creatieve energiebeelden, terwijl er 559 symbolen op de 66 Droomkaarten zijn afgebeeld.

Dryaden Tiziana Mattera

9789085081371
Orakelkaarten Dryaden
Dryaden Tiziana Mattera Orakelkaarten

De boomgeesten met helende krachten. De geest van een boom is zijn vrouwelijke bewaker: zijn geheime “toegangspoort” … Op een kleine open plek in het bos, die zich vol liefde overgeeft aan de beschermende omarming van het woud, wacht een vuur om te worden aangestoken. Dat vuur is heilig, en de rook die dansend opstijgt in de avondhemel, is reinigend, en draagt onze boodschappen en gebeden naar de werelden van licht …

Eenhoornkaarten Diana Cooper

9789085081388
Eenhoornkaarten Diana Cooper Orakel-kaarten hier veilig online bestellen.
Eenhoorns, deze magische en mystieke wezens van pure energie, staan klaar om je te helpen, en je te begeleiden met behulp van deze 44 mooie kaarten. Op elke kaart vind je een afbeelding van een bepaalde eenhoorn, ontworpen door Damian Keenan, en een boodschap van Diana Cooper. Innerlijke diepere leiding, en een affirmatie voor elke kaart is te vinden in het bijgaande boekje. Gebruik de kaarten en het boekje als gids en hulp.

Het Elfenorakel Tiziana Mattera

9789073140790
Orakelkaarten Het Elfen Orakel
Het Elfenorakel Tiziana Mattera Orakel-kaarten veilig online bestellen.
Boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten. Een betoverend en ontdeugend kaartspel. Van de kaarten kijken 55 schalkse natuurgeesten de wereld in. De kereltjes zijn allerliefst. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn/haar hart sluiten. Elk van deze wezentjes heeft een boodschap voor de mensenwereld, een boodschap die helpt en inspireert.

Geometrie en de zoektocht naar de Heilige Graal Janosh

9789020284744
Orakelkaarten Geometrie en de zoektocht naar de heilige Graal
Geometrie en de zoektocht naar de Heilige Graal Janosh Orakel-Kaarten
De decodering van het ultieme mysterie door de activatie van je ongekende mogelijkheden! ‘Geometrie en de Zoektocht naar de Heilige Graal’ is een multimedia ervaring die nog dieper ingaat op het uitzonderlijke fenomeen dat geometrie ten grondslag ligt aan alles op aarde en een ontmoetingspunt creëert tussen ‘geziene’ en ‘ongeziene’ werelden.

Healingkaarten Caroline Myss

9789085081142
Orakelkaarten Healingkaarten
Healingkaarten Caroline Myss

Healingkaarten - 50 orakelkaarten met begeleidend boekje. De helende wijsheden die je op deze kaarten vindt zijn gekozen uit de heilige geschriften en mystieke teksten van over de helen wereld. Deze kaarten bieden je dagelijkse oefeningen, die niet alleen bestaande ziekten kunnen helpen, maar die tevens je spirituele balans helpen bewaren in je leven.

Hemelpoorten Madama

9789085080428
Hemelpoorten Madama
Orakelkaarten Hemelpoorten Madama
Hemelpoorten Madama Orakelkaarten

“Hemelpoorten" is een inspiratieboek en een orakelspel. 39 openingen tot wijsheid/liefde Sophia Amor in beeldende taal. Het boek Hemelpoorten bestaat uit 39 gedichten. De energie van elk gedicht is samengevat in een afbeelding: blauwdrukken die als kaarten weer toegang geven tot het gedicht.

Het Godinnen Orakel Amy Sophia Marashinsky

9789023009955
Het Godinnen Orakel Amy Sophia Marashinsky
Orakelkaarten Het Godinnen Orakel
Het Godinnen Orakel Amy Sophia Marashinsky

In Het Godinnenorakel brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen in een orakel dat vrouwen dagelijks kunnen raadplegen voor al hun vragen over het heden en de toekomst. Dit originele boek met de in fraaie pasteltinten gepenseelde kaarten brengt de gebruiker in contact met 52 godinnen, van de Japanse zonnegodin Amaterasu, symbool van de schoonheid, tot Yйmaya, de Braziliaanse godin van de overgave.

Het Lenormandspel Christiane Renner

9789063787493
Lenormandkaarten
Het Lenormandspel Christiane Renner

Traditionele kaartsymboliek verbonden aan moderne psychologische inzichten. De beroemde waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand hebben altijd een grote bekendheid genoten. De kaarten zijn eenvoudig te interpreteren en geven direct antwoord op de gestelde vraag.

Het Orakel van de Droomtijd Donni Hakanson

9789023009931
Orakelkaarten Het Orakel van de Droomtijd
Het Orakel van de Droomtijd Donni Hakanson Orakel-kaarten

Het orakel van de Droomtijd is een combinatie van 45 (ronde) orakelkaarten en een begeleidend tekstboek.  Het is het eerste orakelspel dat gebaseerd is op het spirituele gedachtegoed van de Aborigines. Lang voordat de eerste blanke Australië betrad, bestond daar al een lange mondelinge traditie van mythische verhalen uit de Droomtijd.

Het Plantenorakel der Druïden Carr-Gomm

9789069638027
Orakelkaarten Het Plantenorakel der Druiden
Het Plantenorakel der Druiden Carr-Gomm Orakel-kaarten
Deze orakelkaarten set van Philip en Stephanie Carr-Gomm is geïllustreerd door Will Worthington. Aan de hand van zesendertig grote kaarten brengen de auteurs de oude Keltische folklore en mythologie weer tot leven. De kwaliteiten van iedere plant vormen de basis van dit orakel, dat je kunt raadplegen voor het verkrijgen van wijsheid, leiding en inspiratie. Planten, bloemen, kruiden en paddenstoelen worden in de traditie van de druïden als heilig gezien en komen veelvuldig voor in mythen en legenden.

Het Waterkristal Orakel Masaru Emoto

9789085080558
Orakelkaarten Het Waterkristal Orakel

Het Waterkristal Orakel Masaru Emoto Orakel-kaarten

Dr. Masaru Emoto ontdekte dat de moleculen van water kunnen worden beïnvloed door onze gedachten, woorden en gevoelens. Wanneer het water bevroren is onthullen de kristallen de geconcentreerde gedachten die op hen gericht zijn. Het Watercrystal Orakel bestaat uit 48 waterkristalkaarten (healing, kracht, wijsheid en aarde) met schitterende en unieke foto's en een klein instructieboekje hoe je de kaarten kunt gebruiken.

Inner Child Kaarten Lerner

9789073140141
Orakelkaarten Inner Child Kaarten
Inner Child Kaarten Lerner Orakel-kaarten

Sprookjes, mythen en fabels bevatten in symbolentaal universele wijsheid. De thema’s geven ons inzicht in algemeen menselijke problemen en sleutels voor het oplossen daarvan.  Kinderen pakken die boodschappen spontaan op en kunnen onbewust veel positiefs ontlenen aan de verhalen en beelden van hun jeugd. Veel volwassenen zijn het contact met die beeldenwereld en de bijbehorende openbaringen kwijtgeraakt door de jachtige tijd waarin we leven en het gebrek aan besef van de waarde van deze verhalen.

Krachtkaarten

9789085080435
Orakelkaarten Krachtkaarten
Krachtkaarten NIET MEER LEVERBAAR

Wat gevoeld wordt…. …Wil geleefd worden. Wat is de zin van het leven? Een concreet antwoord bestaat niet, maar deze set begeleidt je met het zoeken naar je eigen visie en waarheid. Wat wil je bereiken? Het proces om je eigen waarheid en levensdoel te leren kennen gaat niet vanzelf, het vraagt soms veel energie. De krachtkaarten geven aan in welke gevoelstoestand jij je op dat moment bevindt en er staan meditaties op die je kunt doen.

Lessen voor de ziel Sonia Choquette

9789085081128
Orakelkaarten Lessen Voor de Ziel
Lessen voor de ziel Sonia Choquette

De korste weg naar innerlijke vrede en levensvervulling. De 63 orakelkaarten zijn ontworpen om een antwoord te vinden op deze wezenlijke vragen. Elke kaart gaat over een aspect van de levensreis van je ziel. De kaart laat je zien welke les je nodig hebt om het doel van je levensreis te bereiken.

Medicijnkaarten Jamie Sams GEHEEL HERZIENE EDITIE

9789069636733
Orakelkaarten Medicijkaarten Jamie Sams
Medicijnkaarten Jamie Sams Veilig online kopen

Dieren vertolken in bijna elke maatschappij een specifieke en soms zeer belangrijke rol. Vooral de indianen hebben een sterke band met het dierenrijk. Deze band komt duidelijk tot uiting in Medicijnkaarten. De Indianen stellen dat dieren gedragspatronen vertonen waarin iedereen die intelligent genoeg is om die eigenschappen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag. In Medicijnkaarten maakt de lezer kennis met de specifieke eigenschappen van dieren en hun symboolfuncties.

Lenormand Waarzegkaarten set

9789073140196
Mille Lenormand Waarzegkaarten boek+kaarten
Lenormand Waarzegkaarten Set
Lenormand Waarzegkaarten. De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip geworden. Haar kaarten zijn waar dan ook ter wereld te verkrijgen in ieder New-Age winkel. De bekende helderziende Aimee Zwitser werkte meer dan vijftig jaar met jaar met haar kaarten en beschrijft in het werkboek de vele bekentenissen van de kaarten, en de verschillende legmethoden.

Moeder Aarde Kaarten Jamie Sams

9789023008279
Orakelkaarten Moeder Arde kaarten
Moeder Aarde Kaarten Jamie Sams veilig online kopen
Volgens de Amerikaansindiaanse spirituele traditie herstelt het medicijn het contact tussen de mens en de levende natuur. Van de harmonie die dan ontstaat, gaat een genezende werking uit, zowel in fysiek als in mentaal opzicht, de natuur als bakermat van wijsheid en helende kracht. De 44 schitterend geïllustreerde kaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

Mudra's voor Lichaam en Geest Gertrud Hirschi

9783038191964
Orakelkaarten Mudra's voor Lichaam en Geest
Mudra's voor Lichaam en Geest Gertrud Hirschi

Yoga met de pink. Mudra's speciale vinger - en handhoudingen - veranderen onze handen in ware 'krachtbronnen'.  Evenals lichaamshoudingen bij yoga activeren ze de stroom van levensenergie en hebben ze op alle niveaus een genezende en versterkende uitwerking.  Mudra's tegen lichamelijke klachten - Mudra's tegen stress - Mudra's voor geestelijke verfrissing Mudra's voor innerlijk evenwicht  - Mudra's voor spirituele ontwikkeling enz.

Orakel van de Liefde

9789085080589
Orakelkaarten Orakel van de Liefde

Orakel van de Liefde Orakel-kaarten

De afbeeldingen en teksten op de kaarten geven inspirerende boodschappen door voor de liefde. De kaarten kunnen als leidraad worden gebruikt hoe om te gaan met je meest intieme relaties. Spreid de kaarten omgekeerd voor je uit. Leg je rechterhand op je hart en stel een vraag, Kies met je linkerhand intuitief een kaart. Laat je inspireren door het antwoord........ 44 orakelkaarten in hartvorm (± 9cm) in hartvormig doosje.

Osho Boeddha Set Orakel-kaarten

9789085080404
Orakelkaarten Osho Boedha Set

Osho Boeddha Set Orakel-kaarten

Eeuwenlang werden de leringen van de Boeddha van generatie tot generatie doorgegeven in de vorm van dichtregels, die in het oosten `soetra's' worden genoemd - zo min mogelijk woorden met een zo groot mogelijke betekenis. Wanneer je de soetra leest en de betekenis eenmaal goed tot je is doorgedrongen, kan dit een diepgaand gevoel van vrede en ontspanning bij je teweegbrengen.

Privelessen van de Ziel Denise Linn

9789085081135
Orakelkaarten Privelessen van de Ziel
Privelessen van de Ziel Denise Linn Orakel-Kaarten

Wat je Ziel je wil laten weten. Deze kaarten van bestsellerschrijfster en healer Denise Linn brengen je direct in contact met de ziel. Je kunt de kaarten en handleiding gebruiken om bijzonder rake, oprechte readings te houden voor jezelf, je dierbaren of clienten. De kaarten zullen je helpen om de gewijde plek in jezelf te raken.

Runen Orakelset Sonja Muller

9789073140882
Runen Orakelset

Runen Orakelset Sonja Muller Veilig online Kopen

Met het boekje maakt u een kleine reis door de Noordse mythologie tot aan het mystieke ontstaan van de runen. Uit een botsing tussen vuur en ijs is onze huidige wereld ontstaan waarin goden en godinnen hun plaats toebedeeld kregen.

Sjamaans Spiegel Orakel Roelien de Lange

9789073140745

Sjamaans Spiegel Orakel Roelien de Lange Orakel-klaarten veilig online kopen

Spelen met dit orakel geeft inzicht en kracht vanuit de Sjamaanse oerbron. In 2002 verscheen het “Sjamaans Spiegel Orakel" van Roelien de Lange. Werken met dit orakel geeft inzicht en kracht vanuit de Sjamaanse oerbron. Het Sjamaans Spiegel Orakel bestaat uit magische afbeeldingen en hun verhalen, met praktische en creatieve oefeningen en een rijkdom aan spiegelende symbolen.

Tantrische Liefdeskaarten Dick Nijssen

9789073140820
Orakelkaarten Tantrische Liefdeskaarten
Tantrische Liefdeskaarten Dick Nijssen

Dit spel kaarten biedt je een zorgvuldíge selectie van aanwijzingen en oefeningen, die tezamen de sleutel vormen tot een van passie, liefde en intímiteit vervulde relatie. De kaarten bevatten aanwijzingen en opwindende oefeningen die het vuur van je passie tot nieuwe hoogten doen opvlammen. Ook bieden ze je oefeningen aan die je toegang geven tot diepere, spirituele dimensies van samenzijn met je geliefde.

Tao Orakel Ma Deva Padma

9789085081432
Orakelkaarten Tao Orakel
Tao Orakel Ma Deva Padma Orakel-kaarten

Een nieuwe benadering van de I Tjing. Ma Deva Padma, bekend van de bestseller Osho Zen Tarot, heeft  het Tao Orakel van de I Tjing gecreëerd. Ze heeft hierbij gekozen voor een nieuwe benadering met prachtig geïllustreerde kaarten. De kaarten bevatten afbeeldingen van archetypen, symbolen, kleuren en sleutelwoorden. De bijgehorende handleiding onthult de diepere betekenis van deze orakelkaarten. Laat de dingen op je afkomen en probeer niet teveel te handelen. Dat is een van de belangrijkste lessen van de Tao.

Vogelkaarten Jane Toerien

9789069636160
Orakelkaarten Vogelkaarten
Vogelkaarten Jane Toerien Orakel-kaarten
Behalve een mooi verenpak en vrolijk gezang hebben vogels ons nog meer te bieden, namelijk hun eigen specifieke helende kracht op het moment dat je die het best kunt gebruiken.  Vogels hebben een speciale zeggingskracht. We kennen allemaal wel de uil, die staat voor wijsheid en kennis; de ooievaar, die wordt geassocieerd met geboorte; en de mythische feniks, die herrijst uit zijn as.

Vogelvlucht naar het Paradijs Jane Toerien

9789069638775
Orakelkaarten Vogelvlucht naar het Paradijs
Vogelvlucht naar het Paradijs Jane Toerien Orakel-kaarten

In dit vervolg op de succesvolle set Vogelkaarten, waarvan ook een Engelse, Duitse en Franse editie verscheen, geeft Jane Toerien ons opnieuw een inkijk in het vogelrijk. Vogels hebben ons immers nog veel meer te bieden dan enkel een mooie aanblik en fraai gezang.

Vraag en het wordt je gegeven Esther en Jerry Hicks

9789085081098
Orakelkaarten Vraag en het wordt je Gegeven
Vraag en het wordt je Gegeven Esther en Jerry Hicks Orakel-kaarten

De leer van Abraham. Deze mooie kaarten kunnen je leven veranderen. Je zult ervaren dat je eigen kracht gaat toenemen. In het begin lijkt dat misschien niet logisch verklaarbaar, misschien zelfs magisch, dat komt omdat de energiestroom waar deze kaarten uit voorkomen precies aansluit bij de ware essentie van jouw wezen. Als je de kaarten vaker gebruikt zul je gaan merken, dat de kloof tussen waar je bent en waar je wilt zijn steeds kleiner wordt, op elk gebied dat belangrijk voor je is.

Vraag je Gidsen Orakelkaarten Sonia Choquette

9789076541174
Orakelkaarten vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen Orakelkaarten Sonia Choquette

De set van 52 orakelkaarten is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen. Sonia Choquette leert je om contact te maken met je gidsen en hen te vragen je te helpen – op elk gebied van je leven!

Wel-Zijnskaarten Esther en Jerry Hicks

9789085081340
Orakelkaarten Wel-zijnskaarten
Wel-Zijnskaarten Esther en Jerry Hicks

De lessen van Abraham. Deze prachtige kaarten bevatten juweeltjes van wijsheid, geselecteerd uit de "Abraham/Hicks-lessen" over spiritualiteit in de praktijk. Bij elk van deze 60 kaarten ligt het accent op je natuurlijke staat van wel-zijn.

Wijsheidskaarten Caroline Myss

9789085080954
Orakelkaarten Wijsheidskaarten

Wijsheidskaarten Caroline Myss

Wat je moet weten om te kunnen helen!  De wijze benadering is: beseffen dat het welzijn van je geest, lichaam en ziel voortdurend aandacht nodig heeft. Ziekte, verlieservaringen of andere crises stimuleren je om je eigen kracht te leren kennen en hieraan te werken. Dit is een moeilijk en ingewikkeld proces. Vaak weet je niet hoe en wanneer je aan je eigen kracht kunt werken. Daarom heeft Caroline Myss 50 wijsheidskaarten ontworpen. Je kunt de kaarten steeds opnieuw inzetten.

Wonderkaarten Marianne Williamson

9789085081104
Orakelkaarten Wonderkaarten
Wonderkaarten Marianne Williamson

Deze prachtige wonderkaarten, van Marianne Williamson, zijn een afspiegeling van de grote en kleine wonderen van het alledaagse leven. Het gaat over onderwerpen varierend van relaties tot de toekomst van onze planeet. Marianne Williamson legt een verband tussen universele waarheden en de dingen die wij allemaal tegenkomen in ons leven van alle dag. De citaten en de prachtige afbeeldingen maken de Wonderkaarten tot wat zij zijn.

Zelfrealisatie Kaarten Dick Nijssen

9789073140585
Inzichtkaarten Zelfrealisatiekaarten
Zelfrealisatie Kaarten Dick Nijssen Inzichtkaarten

Vroeger leek Zelfrealisatie of verlichting voornamelijk weggelegd voor Indiase heiligen of Japanse Zenmeesters. Nu is het zo dat vele mensen overal ter wereld hun Ware zelf realiseren. Zelfrealisatie kan op elk moment optreden. Het overkomt je op het moment dat je identificatie met je persoonlijkheid, je ego. je gedachtestroom. om wat voor reden dan ook wegvalt

Het Antwoord is Eenvoudig Sonia Choquette

9789076541389
het-antwoord-is-eenvoudig-ego-kaarten-sonia-choquette
Orakelkaarten Het Antwoord is Eenvoudig
Het Antwoord is Eenvoudig EgoKaarten Sonia Choquette

Hoe je je ego plaats laat maken voor je ziel
Ons ego is behoudend, het laat ons de wereld vanuit een op angst gebaseerd perspectief zien. Dit doet het om ons te beschermen. Maar daarmee veroorzaakt het alleen maar pijn en afgescheidenheid, en het zet je creatieve vermogens buiten spel. Hoe houdt jouw ego je tegen om vreugde te ervaren in je leven? En belangrijker: op welke manier kun je jouw ego weer plaats laten maken voor je ziel? Het antwoord is eenvoudig: de kaart die je trekt laat je zien wat je op dit moment kunt doen om weer vreugde, vrede en geluk te voelen, in plaats van angst, pijn en afgescheidenheid.