witte-salie-kopen-branden

Witte Salie

Witte salie kopen, Witte salie bestellen, Witte Salie Wierook bij ons veilig en online.

Witte Salie is een sterke energetische reiniger (energie reinigen). Naast de witte salie verkopen wij ook andere specifieke producten zoals Abalone Schelp, voor het energetisch reinigen (zuiveren) van aura's, ruimtes, huizen en voorwerpen.

De witte salie die wij verkopen is van topkwaliteit en met respect voor Moeder Aarde geoogst in Californië USA.

Wat kun je met witte salie:

- huis energetisch reinigen

- huis zuiveren

- huis zuiveren van negatieve energie

- huis zuiveren met witte salie wierook

Witte salie om te branden is bij ons in kleine en grote verpakking te verkrijgen.  Witte Salie wierook.

Alle Witte Salie hieronder is gelijkwaardig, u koopt dus geen verschillende soorten wanneer u het Artikel Witte Salie Kopen en bijvoorbeeld ook Witte Salie Branden of Witte Salie Wierook in uw winkelmandje doet.

Aanverwante artikelen: Palo Santo Artikelen - Smudge Artikelen

NIEUW: CLEAN ENERGY AURASPRAY. Clean Energy is ideaal voor ruimtes waar bijv. Witte Salie niet gebruikt kan worden om deze energetisch te reinigen. Tip: neem het mee op reis en reinig je hotelkamer, slaapkamer, vakantiewoning ermee. Clean Energy is gewoon een "Must have". We hebben Clean Energy uitvoerig getest bij onze klanten en bekenden alvorens wij dit product hebben opgenomen in ons assortiment. De reacties zijn divers maar zeer positief. “Van verhelderend, voel mijn kuiten (aarding) tot  voel/ervaar veel meer ruimte rondom mij heen”. Dit is echt iets voor (hoog) sensitieve mensen! Lees Meer

!

Witte Salie Kopen 50gr

15019803
witte salie kopen
Witte salie kopen, inhoud 50gram. Sterke reiniger voor aura en ruimtes.

De witte salie die u hier kunt kopen wordt voorkeur gebrand in Abalone schelp om de vier elementen compleet te maken. (Schelp=water, aansteken=vuur, rook=lucht en salie=aarde). Eerst de aura reinigen vervolgens de hoeken van het vertrek, daarna de hele ruimte. Om de resten van de witte salie te branden, kunt u kooltjes gebruiken. Witte Salie of White Sage wordt ook wel Indianenwierook genoemd.

Verpakking van ±50 gram .

Witte Salie 250gr

150198032
witte salie bestellen

Witte Salie, ± 250 gram voor de grootverbruikers onder u. Losse blaadjes en takjes.

Witte salie bestellen, kopen om te branden: in een groot-verpakking van ± 250 gram. De 250 gram Witte Salie wordt los geleverd in doos.

Witte salie wordt bij voorkeur gebrand in Abalone schelp om de vier elementen compleet te maken. (Schelp=water, aansteken=vuur, rook=lucht en salie=aarde). Eerst de aura reinigen vervolgens de hoeken van het vertrek, daarna de hele ruimte. Om de resten van de salie te verbranden, kunt u kooltjes gebruiken.

Witte Salie 500gr

150198031
witte salie bestellen

Witte Salie, ± 500 gram voor de grootverbruikers onder u. Losse blaadjes en takjes.

Witte salie bestellen, kopen en branden in een groot-verpakking van ± 500 gram Vaste Lage Prijs!  U betaald slechts € 37,50 (excl. verzend/afhandelingskosten). De 500 gram Witte Salie wordt los geleverd in doos.

Witte salie wordt bij voorkeur gebrand in Abalone schelp om de vier elementen compleet te maken. (Schelp=water, aansteken=vuur, rook=lucht en salie=aarde). Eerst de aura reinigen vervolgens de hoeken van het vertrek, daarna de hele ruimte. Om de resten van de salie te verbranden, kunt u kooltjes gebruiken.

Witte Salie Wierook Jiri & Friends

8718503731087
Witte Salie Wierook Pakje 15 sticks

Native American White Sage / Witte Salie wierook. 100% Natuurzuiver. Pakje 15 sticks. Witte salie wierook, met zijn ongelooflijk sterk, aromatische harsen, is de meest gewaardeerde West-Sage. Het is te vinden in de ruige bergen van het zuidwesten van Amerika, waar het ceremonieel wordt verbrand bij reinigingsrituelen. De prachtige bladeren en enorme bloeiende stengels barsten in het voorjaar uit, schilderen strepen van wit tegen de roestige groene heuvels en vullen de lucht met de doordringende geur van Wilde Salie. Dit is de enige Witte Salie wierook gemaakt met 100% echt White Sage van het Nerlandse Merk Jiri & Friends.

Abalone schelp

PH 17999
abeloneschelp
Abalone Schelp
Abalone schelp, geschikt om salie in te branden.

De Abalone schelp is een natuurproduct daarom is de afbeelding van  een indicatie van wat je geleverd krijgt. De Abalone schelpen zijn ongeveer 10cm tot 15cm groot. Er kunnen stukjes van de randen van de Abalone schelp missen en er zitten kleine (natuurlijke) gaten in. Daarnaast kan er aan de buitenzijde van de schelp nog "zeewier" of andere natuurlijke aanslag zitten.

Sweetgrass vlecht smudge

13501019
Sweetgrass vlecht smudge

Een sweetgrass vlecht kunt u branden na het smudgen / branden van o.a. witte salie . De ruimte is al gereinigd en kan nu positief geladen worden met deze heerlijke zoetige geur. De vlecht wordt aan 1 kant aangestoken, de vlam uitblazen en rondlopen in de ruimte. Ben je klaar dan de Sweetgrass vlecht doven in wat zand.

Veer (Wilde Kalkoen)

150458
Veer Wilde Kalkoen voor Smudgen en Branden Witte Salie

Een veer van de wilde kalkoen ± 24cm voor het verspreiden van de rook bij het smudgen en/of branden van witte salie. Omdat dit een natuurproduct is de afbeelding een indicatie van wat u geleverd krijgt. Er kunnen verschillen zijn in o.a. kleur en structuur.

Smudge Veer Zwaan

13501002
Smudge Veer Zwaan
Smudge Veer Zwaan

Zwanenveer van ± 30-50 cm om witte salie en/of palo santo mee te smudgen of voor andere rituelen. De veer is afkomstig van zwanen die half wild zijn en alleen de veren die op een natuurlijke manier vallen worden gebruikt. 

Omdat dit een natuurproduct is de afbeelding een indicatie van wat u geleverd krijgt. Er kunnen verschillen zijn in o.a. structuur en kleur (soms bruinig/grijzig omdat het van een jonge zwaan afkomstig is).

Smudge Veer dubbel gebonden

13501001
Smudge Veren Legal Eagle
Smudge Veer dubbel gebonden Legal Eagle

Deze twee samen gebonden veren worden ook wel legal eagle veren genoemd. De legal eagle zijn 2 aan elkaar gebonden handbeschilderde en smudgeveren (zwaan) in de stijl van de native Indianen. De legal eagle is afgewerkt met grof wol en bijzondere materialen, waaronder een originele kraal van palmhout.

Omdat dit een natuurproduct is de afbeelding een indicatie van wat u geleverd krijgt. Er kunnen verschillen zijn in o.a. kleur en structuur.

RVS Tang voor Houtskool tabletten

PH 457
tang-voor-houtskool-tabletten
RVS Tang voor Houtskool tabletten

Gebruik deze RVS tang om veilig houtskool tabletten aan te steken.

 

Houtskool tabletten rol

PH 1352
houtskoolrol
Houtskool tabletten van 33mm.

Rolletje Houtskool Tabletten van 33mm, inhoud 10 tabletten per rol. Ideaal voor gebruik bij branden, smudgen van witte salie blaadjes/poeder.

Houtskool tabletten doos (10 rollen)

PH 1352-doos
houtskool-tabletten-doos-branden-salie-wierook
Doos houtskool tabletten van 33mm.

Voor branden van korrel wierook, palo santo poeder/snippers of witte salie (blaadjes/poeder). Rol met 10 tabletten. Doos bevat 10 rollen met ieder 10 houtskool tabletten.

Witte Salie Spray 200ml

856350000418
witte-salie-spray
Witte Salie Spray

Witte Salie Airspray van 200ml, te gebruiken in ruimten/plaatsen waar de rook van witte salie niet gewenst is.

Kwaliteitsproduct, 100% wild geoogst in de woestijn in kleine series. Deze aromatherapie spray is gemaakt van 100% echte wild-geoogst Witte Salie uit de woestijn. De ingrediënten zijn simpel: 100% echte uit stoom gedistilleerde essentiële salie olie. Met een handige pompverstuiver (geen drijfgas). Niet meer leverbaar, klik hier voor alternatief

Het Gebruik Witte Salie

Gebruik een Abalone Schelp of vuurvaste schaal met daarin eventueel wat zand of een platte steen. Neem nu een takje, een paar losse blaadjes of de smudgestick en steek deze aan. Wanneer de vlam aanwezig is blaas je deze uit. De salie gaat nu smeulen/roken.

Wanneer je veel kleine stukjes of losse poeder hebt gebruik je een houtskool tabletje. Deze steekje aan en wanneer deze brand/grijs wordt kun je de poeder erop strooien waardoor deze gaat roken.

Voor reiniging van een aura en zelfreiniging kan je de Abalone schelp  of vuurvaste schaal op de grond plaatsen. Denk erom dat de Abalone Schelp of vuurvast schaal heet kunnen worden en dus de ondergrond kunnen beschadigen!!  Men gaat  wijdbeens boven de rokende salie of smudgestick staan, liefst zonder kleding. (let op dat kleding niet in aanraking komt met de salie). Zorg ervoor dat de rook langs alle kanten het lichaam bereikt. Mocht je de aura van een ander reinigen breng dan de rook, eventueel met behulp van een veer, in de richting van het hart, hoofd, langs de armen naar beneden en vergeet ook de achterkant van het lichaam niet. Wanneer je voelt dat bepaalde delen van het lichaam meer aandacht nodig hebben doe je dat. Het kan zijn dat deze extra heling of balans nodig hebben, schenk deze delen dan ook extra rook.

Voor de reiniging van een ruimte ga je eerst in de hoeken van de ruimte de rook van onderaf omhoog laten stijgen, eventueel met behulp van een veer. Daarna ga je door de ruimte heen verspreid je de rook eventueel met behulp van een veer in de ruimte. Wanneer je het gevoel hebt dat het voldoende is ga je naar een volgende ruimte of stop je en doof je de salie/smudge stick.

Waarschuwing!!

Let op bij het branden van Witte Salie en/of Smudgen!
  • Pas op voor vonken die kunnen vrijkomen! Bij het branden van Witte Salie en/of Smudgen van een persoon, object of een ruimte dien je er goed op te letten dat er geen vonken op de kleding, het object of in de ruimte komen of achter blijven.
  • Tijdens het smudgen dien je voor goede ventilatie te zorgen zodat de rook niet blijft hangen en steeds wordt ingeademd.
  • Indien je kooltjes gebruikt. De kooltjes worden zéér heet; laat smeulende salie/kruiden nooit branden als er niemand bij is. Het is aan te bevelen de kooltjes op een laagje zand, een platte steen te leggen. De abelone schelp of vuurvaste schaal wordt dan minder heet en blijft schoon.

Huis Zuiveren Met Salie 50gr

15019803
huis zuiveren met witte salie
 Huis Zuiveren met Salie (50gram)

Salie speciaal voor het zuiveren van huizen, voor aura en voorwerpen. De witte salie voor het zuiveren van uw huis die u hier kunt bestellen, kopen wordt voorkeur gebrand in Abalone schelp. Verpakking van ±50 gram losse blaadjes en takjes.

Met deze Witte Salie kunt u uw huis zuiveren van negatieve energie, het huis energetisch reinigen.

Witte Salie Wierook 50gr

15019803
witte salie wierook
Witte Salie Wierook inhoud 50gram. Sterke reiniger voor aura en ruimtes.

De witte salie wierook die u hier kunt bestellen, kopen wordt voorkeur gebrand in Abalone schelp om de vier elementen compleet te maken. Witte Salie wordt ook wel Indianenwierook genoemd en is zeer geschikt voor het reinigen van ruimten en voor gebruik bij rituelen. Witte Salie Wierook verpakking van ±50 gram losse blaadjes en takjes.

Voor Witte Salie Wierook Stokjes klik hier.

Witte Salie Branden 50gr

15019803
witte salie branden
 Witte Salie Branden (50gram)

Witte Salie om te branden speciaal voor het zuiveren van huizen ed. De Witte Salie wordt voorkeur gebrand in een Abalone schelp. Verpakking van ±50 gram losse blaadjes en takjes en van de beste kwaliteit!