Doreen Virtue Kaarten

Doreen Virtue Kaarten - Doreen Virtue Orakelkaarten alle Nederlandstalige Doreen Virtue Kaarten zijn hier bij ons online te bekijken en te kopen.

Doreen Virtue haar engelenkaarten zijn de afgelopen jaren zeer populair geworden. En niet onterecht, schitterende set met prachtige kaarten, ieder met een uniek thema. Wij verkochten als één van de eerste winkels ook haar Engelse sets en nu zijn bijna al haar set in het Nederlands vertaald. U ziet hier dan ook alle Nederlandstalige Doreen Virtue Engelenkaarten / Doreen Virtue Orakelkaarten. Heel veel plezier en inzicht. Tip: gebruik de Doreen Virtue engelenkaarten van verschillende sets eens door elkaar bij een legging.

Indien u voorbeelden van de kaarten wilt zien dan kunt u op het vergrootglas of afbeelding  klikken.

Bent u ook geïnteresseerd in Doreen Virtue diverse Nederlands gesproken meditatie- en visualisatie CD’s? Klik dan hier en u komt op onze muziekwebsite spirituelemuziek.nl,  daar kunt u de CD’s on-line beluisteren,

!

Doreen Virtue Bloementherapie Orakelkaarten

9789085081883
Doreen Virtue Bloementherapie Orakelkaarten
Bloemen zijn de mooie engelen van de natuur. Zij zijn de dragers van krachtige energie, essences en boodschappen voor ons allen. Met deze Bloementherapie Orakelkaarten (Doreen Virtue) kun je readings doen, waarin je accurate en betrouwbare aanwijzingen vindt voor jezelf en voor anderen. In de bijgaande handleiding verklaren Doreen Virtue en Robert Reeves de betekenis van elke kaart, en geven ze meer specifieke details over het ‘helen met bloemen’. Of je nu antwoorden zoekt op vragen van jezelf, van dierbaren of cliënten, deze kaarten kunnen je waardevolle inzichten geven. De bloemen en de engelen zullen met plezier hun liefde en licht met je delen!

Doreen Virtue Maria Koninging van Engelen Orakelkaarten

9789085081838
Doreen Virtue Maria Koninging van Engelen Orakelkaarten

Moeder Maria staat bekend om haar zuiverheid, haar compassie, haar zorgzaamheid en bescherming. Zij bekommert zich serieus om een ieder van ons en geeft ons moederlijke raad op elk gebied van ons leven.

Met de 44 kaarten uit deze set Doreen Virtue Maria Koningin van Engelen Orakelkaarten kun je op een mooie, betrouwbare en respectvolle manier in contact komen met de liefdevolle wijsheid van Moeder Maria. in de handleiding vind je stap voor stap instructies hoe je precieze en betrouwbare boodschappen kunt ontvangen, voor jezelf en voor anderen. Verder vind je er ook de algemene betekenissen van elke kaart en ook specifieke details dien een licht kunnen werpen op de antwoorden die je zoekt.

Doreen Virtue Engelendromen Orakelkaarten

9789085081807
Doreen Virtue Engelendromen Orakelkaarten.

Elke nacht wanneer je slaapt, word je geleid door je engelen, je onbewuste gedachten en het universum, krijg je antwoorden op je vragen en ontvang je tekens die je waarschuwen. Je kunt de leiding van je eigen leven nemen en een diep helen ervaren, wanneer je de boodschappen begrijpt die je in je dromen ontvangt, en er naar handelt. Deze toegankelijke Engelendromen orakelkaarten van Doreen Virtue en Melissa Virtue onthullen de betekenis van de 55 basissymbolen van dromen. De bijgevoegde handleiding verklaart, hoe de ‘droomreadings’ je leiden naar het antwoord op je diepste vragen en problemen, en je opheldering geven over je onbewuste gedachten. Op deze manier kun je de kracht van je droom aanwenden om de kant op te gaan die je graag wilt! (Klik op de afbeelding voor voorbeelden van de orakelkaarten)

Doreen Virtue Engelen Tarot

9789085081777
Doreen Virtue Engelen Tarot
Positief, liefdevol en zachtaardig. De tarot is door de eeuwen heen altijd al beschouwd als een instrument dat ons een gedetailleerde en betrouwbare uitleg en duiding kan geven van wat zich in ons leven voordoet. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben een tarot ontworpen, die honderd procent goedaardig is, veilig en betrouwbaar. Alle teksten op de engelen tarotkaarten en in de handleiding, en ook de afbeeldingen van Steve A. Roberts zijn positief en mooi. Tegelijkertijd hebben ze het magische effect behouden van de traditionele tarot. De bijgaande handleiding leidt je door de verschillende stappen waarmee je een nauwkeurige reading kunt doen voor jezelf of voor iemand anders, en beschrijft ook de algemene betekenis van elke kaart. Het Engelentarot is rijk aan symboliek en beeldspraak – met engelen, aartsengelen, elfen en meerminnen – en zal je inspirerende leiding geven op je levensweg!

Doreen Virtue Helen met de Elfen

9789085081746
Doreen Virtue Helen met de Elfen Orakelkaarten

Maak je leven beter met de hulp van de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Doreen Virtue Aartsengel Rafael Orakelkaarten

9789085081548
Doreen Virtue Aartsengel Rafael Orakelkaarten
Met deze schitterende nieuwe kaarten van Doreen Virtue, met de afbeeldingen van Aartsengel Rafael, kun je nauwkeurige liefdevolle en helende readings geven voor jezelf, of voor anderen. Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen voor een veilige en krachtige reading over je eigen gezondheid en/of de gezondheid van geliefden en cliënten.

Doreen Virtue Levensdoel Orakelkaarten

9789085081654
Doreen Virtue Levensdoel Orakelkaarten

Als je je levensdoel kent, dan zal je in harmonie en overvloed leven. Met deze Doreen Virtue orakelkaarten kun je een betrouwbare en accurate reading doen om je carrière te doorgronden en je spirituele pad te ontdekken. Elk van de 44 prachtig geïllustreerde kaarten bevat een verlichte boodschap van de engelen, passend bij je levensdoel.

Doreen Virtue Engelen en Romantiek Orakelkaarten

9789085081753
Doreen Virtue Engelen en Romantiek Orakelkaarten
Deze Doreeen Virtue Engelen en Romantiek orakelkaarten met romantische engelen vertellen je van alles over over liefde en romantiek.tellen allerlei zaken aan de orde die verband houden met liefde en romantiek. Iedereen kan een beroep doen op deze engelen en ze kunnen een onbeperkt aantal mensen gelijktijdig helpen. Met deze prachtig geïllustreerde kaarten van Doreen Virtue ontvang je de leiding van de engelen bij jouw gevoelens over romantiek. Ook kunnen ze je leiden bij het geven van accurate en betrouwbare readings voor je vrienden en cliënten. (Klik op de afbeelding voor voorbeelden van de orakelkaarten)

Doreen Virtue Aartsengel Michael Engelenkaarten

9789085081487
Doreen Virtue Aartsengel Michael Engelenkaarten
Aartsengel Michaël is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij kent je doel in het leven en geeft je de beste raad voor de te nemen stappen. En net als alle andere engelen respecteert hij je vrije wil. Deze 44 engelenkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden.

Doreen Virtue Boodschappen van de Engelen Engelenkaarten

9789085080657
Doreen Virtue Boodschappen van de Engelen
Als je met deze kaarten een ‘Engelenreading’ voor jezelf of anderen geeft, zul je versteld staan van de vaak rake antwoorden op je vragen. De kaarten verhelderen de keuzes die je in het dagelijks leven maakt, helpen je je levensopdracht te vinden, te ontdekken wie je zielsverwant is (of niet) en geven antwoord op vele andere levensvragen. Iedere kaart heeft een schitterende afbeelding van een Engel met daaronder een boodschap.

Doreen Virtue Dagelijkse Leiding van je Engelen Engelenkaarten

9789085081197
Doreen Virtue Dagelijkse leiding van je Engelen

Het werken met orakelkaarten is een oeroude manier om in contact te komen met engelen en gidsen. De Dagelijkse leiding van je Engelenkaarten trekken alleen maar liefdevolle, hemelse energie van de boodschappers van God aan. Daarom zijn ze volkomen veilig. Deze engelenkaarten van Doreen Virtue bevatten boodschappen van je beschermengelen. Ze helpen je om je bewust te worden van hun voortdurende, liefdevolle aanwezigheid.

Doreen Virtue Engelentherapie Engelenkaarten

9789085081364
Doreen Engelentherapie

De Engelentherapie Engelenkaarten zijn geschikt voor beginners, gevorderden, kinderen en volwassenen. Deze voorspellende kaarten creëren een healing- en begeleidingsproces. Je wordt begeleidt door de Engelen en Aartsengelen, met name door Michaël en Rafaël. De engelenkaarten en het bijbehorende boekje geven aan welke stappen je kunt ondernemen om je angsten te overwinnen en om emotionele blokkades los te laten.

Doreen Virtue Engelen en Heiligen Engelenkaarten

9789085080879
Doreen Virtue Engelen en Heiligen Engelenkaarten

Met deze set Engelenkaarten kunt u gemakkelijk boodschappen en leiding ontvangen van favoriete heiligen, zoals Moeder Theresa, Franciscus van Assië, Moeder Maria en vele anderen. Doreen Virtue heeft een, niet aan een kerkgenootschap gerelateerd aantal kaarten ontworpen, die mensen van verschillende spirituele en religieuze achtergronden zeker zullen waarderen, en met plezier zullen gebruiken.

Doreen Virtue Godinnen Orakel Engelenkaarten

9789085080886
Doreen Virtue Godinnen Orakelkaarten

Godinnen zijn engelachtige, sterke, liefdevolle wezens die je met alles in je leven willen helpen. In deze Doreen Virtue engelenkaarten zul je kennismaken met godinnen uit verschillende culturen, en zul je zien hoe zij je kunnen helpen. Elke kaart heeft een eigen boodschap over hoe je de kwaliteit kunt verhogen van je leven, je gezondheid, je relaties, financiën, carrière en je spirituele pad.

Doreen Virtue Helen met de Engelen Engelenkaarten

9789085080930
Doreen Virtue Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je, waarmee je elk terrein, elk aspect van je leven kunt helen!. Deze set van 44 engelenkaarten helpt je om met  engelen te communiceren, een antwoord en begeleiding te krijgen vanuit de engelenwereld, over je liefdesleven, je carrière, je gezondheid, je familie enzovoort.

Doreen Virtue Het Orakel van de Aartsengelen

9789085080596
Doreen Virtue Het Orakel van de Aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 engelenkaarten (9x13cm) waaruit dit het Orakel van de Aartsengelen bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden.

Doreen Virtue Magische boodschappen van de Elfen Orakelkaarten

9789085081159
Doreen Virtue Magische boodschappen van de Elfen

Voor kinderen & volwassenen. “Elfen zijn overal!  Ze zijn in je tuin, in het park, bij je huisdieren en overal waar bloemen groeien. Omdat elfen zo dicht bij de aarde staan, kunnen zij je praktische aanwijzingen en hulp bieden voor de dingen van alledag, zoals voor relaties, gezondheidsvraagstukken, financiële aangelegenheden enzovoort. Elfen weten hoe je moet werken met de energie van de planeet op een veilige, liefdevolle en magische manier!

Doreen Virtue Magische Eenhoorns Orakelkaarten

9789085081210
Doreen Virtue Magische Eenhoorns

Eenhoorns bezitten de allerpuurste energie in het koninkrijk van de natuurgeesten. Via orakelkaarten van de Magische Eenhoorns kun je boodschappen ontvangen over, en leiding krijgen bij onderwerpen die te maken hebben met je huidige leven, je toekomst en je spirituele pad. De kaarten zijn geschikt voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden.

Doreen Virtue Opgestegen Meesters Engelenkaarten

9789085081043
Doreen Virtue Opgestegen Meesters

Positieve, nauwkeurige en affirmatieve boodschappen van de Opgestegen Meesters. Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meesten van hen leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen, die je kunnen helpen om de zin van je leven te begrijpen, om de moed te verzamelen om belangrijke veranderingen in je leven te bewerkstelligen, en om je psyche en je vermogen om inzichten in daden om te zetten, te ontwikkelen.

Doreen Virtue Zeemeerminnen en Dolfijnen Orakelkaarten

9789085080664
Doreen Virtue Zeemeerminnen en Dolfijnen

Deze Doreen Virtue orakelkaarten zijn specifiek afgestemd om je te helpen je wensen, je levensdoelen en je Goddelijk geïnspireerde dromen te verwezenlijken. De 44 kaarten, Prachtig geïllustreerde kaarten kunnen je behulpzaam zijn om in de oceaan van je onderbewustzijn te duiken, waar verborgen gedachten en gevoelens je hartenwensen kunnen creëren – of blokkeren. Deze kaarten zijn heel makkelijk te hanteren en je zult ongelooflijk precieze readings voor jezelf en andere mensen kunnen maken.