Inzichtkaarten

Inzichtkaarten of affirmatiekaarten en het gebruik, effect daarvan berust op het principe dat er geen toeval bestaat.

Trekt u uw “kaart” dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor uw bewustwordingsproces van belang zijn. Bij deze Inzichtkaarten of Affirmatiekaarten zitten geen speciale boekjes of handleidingen. Meestal is er een speciale kaart waarop een korte handleiding vermeld staat.

Wilt graag kaarten met meer informatie, uitgebreidere handleiding, kijk dan bij de Inzicht- en Orakelsets.

!

Zelfrealisatie Kaarten Dick Nijssen

9789073140585
Zelfrealisatie Kaarten Dick Nijssen

Vroeger leek Zelfrealisatie of verlichting voornamelijk weggelegd voor Indiase heiligen of Japanse Zenmeesters. Nu is het zo dat vele mensen overal ter wereld hun Ware zelf realiseren. Zelfrealisatie kan op elk moment optreden. Het overkomt je op het moment dat je identificatie met je persoonlijkheid, je ego. je gedachtestroom. om wat voor reden dan ook wegvalt

Ultieme Inzichtkaarten Dick Nijssen

9789085081692
Ultieme Inzichtkaarten Dick Nijssen

Inzichtkaarten duiden je op levensprincipes die dieper gaan dan veel van de culturele normen en waarden waarmee wij zijn opgevoed. Herken je de waarde van een inzicht voor jezelf en weet je deze toe te passen, dan dan kan het niet anders of je groeit in harmonie met je jezelf en de wereld om je heen.

Inzichtkaarten Dick Nijssen

9789073140103
Inzichtkaarten Dick Nijssen
Het gebruik van deze Inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een Inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

Spirituele Inzichtskaarten Dick Nijssen

9789073140110
Spirituele Inzichtskaarten Dick Nijssen
Het gebruik van deze Spirituele Inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat.  Trek je een Inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

Psychologische Inzichtkaarten Dick Nijssen

9789073140301
Psychologische Inzichtkaarten Dick Nijssen
Het gebruik van deze Psychologische Inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een Inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn.

Vandaag.... Dick Nijssen

9789085080541
Vandaag Kaarten Dick Nijssen
80 kaarten met uitnodigingen voor een gelukkig leven. e "Vandaag"-kaarten gaan uit van de ervaring dot de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals de zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals: Wie goed doet, goed ontmoet".

77 Natuurlijke Inzichtkaarten Tanja Hilgers

9789085080701
77 Natuurlijke inzichtkaarten Tanja Hilgers

Geniet van de schoonheid van de natuur en loot je inspireren door de wijsheid en kracht van onze Moeder Aarde en Vader Hemel. Spreid de kaarten uit en kies degene die je het meest aanspreekt. De spreuk op de achterkant zal je inzicht en inspiratie geven voor dot ogenblik. Als begin van de dag, tijdens het vieren van een feest, op speciale momenten of gewoon als steuntje in de rug. Ik hoop jouw dag met deze natuurfoto's en bemoedigende spreuken te verrijken.

Boedha kaarten

9789073140554
De Boedha Kaarten
De Boeddha-kaarten zijn een opmerkelijk middel voor begeleiding, focus en inspiratie. Ervaar, door de oude Sanskriet tekst, de kracht van de Boeddha-kaarten. Zijn zorgen voor een diepe verbinding door vele levens heen, brengen je tot tijdloze wijsheid en sereniteit. Dit is geen waarzeggerij of een orakel dat de toekomst voorspelt. Deze kaarten geven je veeleer een krachtige gelegenheid om op elk gewenst moment even stil te staan, waardevol inzicht te verkrijgen en bewustzijn over de steeds veranderende energie, die zijn effect heeft op alle bewuste wezens in het universum.

De grote Energie-kaarten IVOI

9789085081180
De Grote Energie-kaarten IVOI

50 kaarten voor Healing en Meditatie.

“Graag wil ik je verwelkomen, en je bijzondere belevenissen toewensen, die je zullen ondersteunen in je transformatie-proces. Als je de beelden echt tot je wezen laat doordringen, kunnen er wonderen gebeuren.

De afzonderlijke afbeeldingen en motieven dragen vaak een bepaalde energie in zich, die al in de naam tot uitdrukking komt, en die beschikbaar is voor alles wat leeft. Jijzelf bepaalt de intensiteit van de werking van die energie in je leven.”  IVOI

De kracht van de Godinnen Amy Sophia Marashinskyv

9789085081173
De kracht van de Godinnen Amy Sophia Marashinsky

Een klein, makkelijk mee te nemen kaartspel met bemoedigende affirmaties tezamen met prachtige, levensechte illustraties die de levenscyclus van vrouw weergeven.

De reden voor 33 kaarten is dat er voldoende affirmaties zijn voor allerlei gelegenheden. Bovendien, in de numerologie is zes (hetgeen 33 of 3 plus 3 is) HET perfecte getal voor affirmaties, ook omdat volgens Vicki Noble de Zessen een vol getal vormen, expressief, een topnummer, altijd op een bepaalde manier openhartig en positief. Zes staat voor overvloed of overwinning, altijd de eerste zijn.

 

Dol-fijn Affirmaties Franzani

9789073140509
Dol-fijn Affirmaties Franzani
Kies elke dag een "dol-fijn" affirmatie uit 95 "dol-fijntjes". Het zal je een goed gevoel bij je teweegbrengen.

Geld Kracht Liefde Orakelkaarten

9789085081036
Geld Kracht Liefde Orakelkaarten

Maak kennis met het geheim van het leven. De kaarten zijn gebaseerd op de natuurwetten van Geld Kracht en Liefde en de paden van tekort en overvloed.

Hemels Licht (Sulamith Wülfling)

9789085080633
Hemels Licht Sulamith Wülfling
De mooiste Engelen van Sulamith Wülfling en hun inspirerende boodschappen voor de wereld!
Deze 'stralende' boodschappen van een hogere werkelijkheid betoveren enerzijds door hun ontroerende schoonheid, anderzijds spreken ze de wijsheid van het hart aan. Het boekje geeft een verklaring van de boodschappen van de engelen, die als een wegwijzer voor die dag, of als een lichtende boodschap voor een feest kunnen worden gebruikt. Door hun eenvoudige schoonheid kunnen de wijsheden van de engelen uw leven veranderen.

Ontdekkaarten Hanneke Middelburg

9789085081050
Ontdekkaarten Hanneke Middelburg

Op zoek naar je vergeten passie, verborgen verlangens en diepste wensen? Steeds vaker hoor ik mensen in mijn omgeving zeggen dat ze op zoek zijn naar hun passie, verlangens en wensen.

Pandora Kaarten

9789073140707
Pandora Kaarten
De kaartjes zijn ontworpen om je bewust te maken van gevoelens en omstandigheden die invloed kunnen op je dagelijkse leven.  Door die te herkennen zul je beter in staat te zijn vooruitgang te maken en jezelf te beschermen. De Pandora-kaartjes kunnen je helpen om te veranderen en te transformeren als je je openstelt voor een andere preceptie van mogelijke gebeurtenissen.

Toeval (s) Treffers

9789073140714
Toeval (s) Treffers
Deze 78 kaarten kun je gebruiken als toevalstreffers. Als toeval niet of juist wel bestaat kunnen deze kaarten een bijdragen leveren tot (meer) inzichten. Na het schudden van de kaarten, met de teksten naar onder, trek je drie kaarten. Belangrijk is het om deze teksten vanuit een positieve invalshoek op je in te laten werken.