Orakel kaarten

Orakelkaarten, Orakel kaarten vele soorten veilig online bestellen/kopen.

Orakel Kaarten worden al eeuwenlang gebruikt om antwoord en inzicht te krijgen op grote en kleine levensvragen. Runen en de I Tjing zijn voorbeelden van orakels die letterlijk al duizenden jaren gebruikt worden. U kunt hier de diverse Orakel Kaarten sets die wij in ons assortiment hebben bekijken en eventueel bestellen. De meeste Orakel Kaarten zijn voorzien voor een boek of handleiding,

Hoe kies je de juiste Orakel Kaarten? Kijk naar het thema van de Orakel Kaarten en bekijk de voorbeelden van de Orakel Kaarten. Spreekt het je aan? Resoneert er iets? Dan is het meestal de goede keuze voor dat moment. Geen reactie of klik? Dan vooral niet kopen. Het klinkt misschien gek maar zo doen wij het ook in onze winkel, wij hebben liever dat je iets koopt waar je wat aan hebt dan dat je later spijt van je aankoop krijgt. Wij hebben vele klanten die diverse Orakel Kaarten sets hebben aangeschaft en daar met veel plezier gebruik van maken, voor iedere fase of thema in jouw leven of dat van een ander is er wel een Orakel Kaarten set.

Veel plezier, wijsheid en inzichten met de Orakel Kaarten (en bij het maken van je keuze natuurlijk).

!

Orakel van de Zeemeerminnen Lucy Cavendish

9789085081876
Orakel van de Zeemeerminnen Lucy Cavendish
Meerminnen spreken tot de verbeelding en zijn de boodschappers tussen de wereld van de Oceaan en de wereld van de Mens. Meerminnen zijn lief, avontuurlijk, vriendelijk, uitdagend en ze kunnen je manieren leren om je verleden te helen, meer van jezelf te houden, echt te leven, je creativiteit te omarmen en het doel in je leven te ontdekken.
Wanneer je je verbindt met je Meerminnen, stap je in de grote wereld van het Vrouwelijk Goddelijke, die de kunst om liefde in je leven aan te trekken verhoogt, je zelfrespect vergroot, sensuele gelukzaligheid creëert en je laat gloeien van gezondheid en aantrekkelijke vitaliteit.

De Kracht van het Wiel Meditatiespel Linda Ewashina

9789085081869
De Kracht van het Wiel Meditatiespel Linda Ewashina
De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. Of je nu maar één kaart gebruikt, of een legging doet, de Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

Kwan Yin Orakel Alana Fairchild

9789085081845
Kwan Yin Orakel Alana Fairchild

De 44 kaarten in dit spel leiden je naar een plek van innerlijke vrede en schoonheid. Vanaf iedere kaart steekt Kwan Yin haar hand uit zodat haar energie je kan bereiken. De boodschappen, geïnspireerd door haar aanwezigheid en leidinggevende stem, bevatten haar wijsheid om ons te helpen en een liefdevol en verlicht leven te leiden, dat praktisch, spiritueel en positief is. De leiding die wordt gegeven in de boodschappen en de praktische oefeningen op iedere kaart koesteren je op je spirituele pad, helpen je beseffen dat je een goddelijke geest hebt en leren je lief te hebben, te vertrouwen en te leven naar je hoogste bestemming in dit leven

Fluisteringen van Liefde Angela Hartfield en Josephine Wall

9789085081821
Fluisteringen van Liefde Angela Hartfield en Josephine Wall

Deze kaarten zijn ontworpen om methodes en boodschappen te vinden om meer liefde in ons leven te brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij als we leren om liefdevoller te zijn. De werking van de kaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking. Je kunt dagelijks een kaart trekken om als je gids te dienen voor die dag of om als les te gebruiken om meer liefde in je dag te brengen. Je kunt een reading doen om het antwoord op een bepaalde vraag te ontvangen.

Orakel van de Verandering Lucy Cavendish

9789085081814
Orakel van de Verandering Lucy Cavendish

Ben je bereid om te veranderen?

Je hebt nu een boek met grote geheimen in handen, een boek dat lang gesloten bleef. Hierin staan boodschappen van toverachtige, bekende wezens die eens het gezelschap waren van sjamanen, heksen, tovenaars en wijzen, en die er nu voor jou zijn.
Deze mystieke persoonlijkheden, de shapeshifters, bezitten de verborgen kennis van het verwisselen van gedaante, camoufleren, veranderen, onzichtbaarheid en metamorfose. Ze staan klaar om je eerlijk en instinctief te begeleiden in tijden van overgang en verandering.

De Geheimtaal van Kleuren Inna Segal

9789085081722
De Geheimtaal van Kleuren Inna Segal

Deze set De Geheimtaal van Kleuren kaarten is speciaal gemaakt om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

Het Orakel van Schaduw en Licht

9789085081647
Het Orakel van Schaduw en Licht

Wijsheid voor wie tussen wal en schip dreigt te vallen, voor mystici, zoekers en zwervenden. In het Orakel van Schaduw en Licht wordt je begroet door eerlijke, lieflijke, fascinerende wezentjes, van beschermengelen tot bescherm-elfen, verstandige heksjes en vriendelijke geesten. Spitsvondig, vasthouden en, op hun manier lief, vertellen deze magische boodschappers van schaduw en licht waar het op staat en geven ze authentieke, heldere en zeer duidelijke leiding, om je iedere dag te helpen bij het nemen van besluiten.

Gaia Orakel Toni Carmine Salerno

9789085081616
Gaia Orakel Toni Carmine Salerno

Heel lang geleden, werd een verblindend licht ontstoken, dat de geboorte van ons Universum aankondigde. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds groter wordende ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine, zwevende deeltjes. Het wiel van het leven was weliswaar onzichtbaar, maar volop in beweging. Na verloop van tijd ontsprong uit de zee van kleine deeltjes een zee van sterren. Deze gebeurtenis kondigde de geboorte aan van onze Aarde, die de naam Gaia draagt: een levende ademende entiteit, onze Godin, onze Moeder, en ons Spiegelbeeld. Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt.

Weg van de Ziel Intuïtiekaarten

9789085081593
Weg van de Ziel Intuïtiekaarten - Fractal-energie
Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel (Cheryl Lee Harnish).
Heel geschikt om voor jezelf te gebruiken en voor professionele sessies. Je kunt er prachtige kaartleggingen mee doen, die ook nog heel gemakkelijk te lezen en te interpreteren zijn. Op elke kaart vind je een afbeelding van fractal-energie. Deze afbeeldingen zijn via het kanaal van de intuïtie gechanneld. Elke orakelkaart heeft een eigen unieke vibratie en betekenis.

Maak de Reis In Jezelf Het Wastekening Orakel-kaarten

9789491056017
Maak de Reis In Jezelf, Het Wastekening Orakel-kaarten Cora Leder

Maak de Reis In Jezelf, Het Wastekening-Orakel van Cora Leder is volgens ons een van de mooiste en treffende orakelkaarten sets die er is. Wij hebben deze set zelf al enige tijd in gebruik en de kaarten en beschrijvingen blijven ons verrassen. Wij zijn heel blij dat wij deze set nu ook eindelijk in onze winkel kunnen verkopen! Indien u voorbeelden van de kaarten wilt zien dan kunt u op het vergrootglas of afbeelding  klikken. Een nieuw venster opent zich dan en u ziet voorbeelden van de kaarten.

Dr. Wayne W. Dyer 10 Geheimen voor Succes en Innerlijke Vrede

9789085081418
Dr. Wayne W. Dyer 10 Geheimen voor Succes en Innerlijke Vrede
Ervaar je eigen kracht en ontvang een diep gevoel van rust met deze kaarten van de bekende Dr. Wayne Dyer. Deze 50 kaarten met 10 geheimen en 50 principes helpen je hierbij.  Breng de principes dagelijks in praktijk. Je zult merken dat je, als je innerlijke vrede ervaart, en je succes hebt, je deze gevoelens ook op anderen wilt overbrengen!

Aimee's Symboolkaarten

9789020259766
Aimee's Symboolkaarten
Aimée is een van de beroemdste en meest gewaardeerde helderzienden van deze tijd. In vele televisie-uitzendingen, lezingen, voordrachten en talloze interviews bewees zij haar bovennatuurlijke gave.  Politici, Hollywoodsterren en ook mensen zoals u waarderen haar goede raad. 'Door middel van de Symboolkaarten en het bijbehorende boekje vertrouwt zij ons haar waardevolle bovennatuurlijke kennis toe, zoals geen ander dit ooit deed. Het boekje, geschreven door Aimée, is voor niet ingewijden zeer toegankelijk. Op deze manier kunt U zelf met Aimées Symboolkaarten een tipje van de mystieke sluier oplichten.

Creatrix Melissa Harris

9789085081333
Creatrix Melissa Harris

Creatrix Orakelkaarten, Alles is mogelijk, is een verzameling universele verhalen van vrouwen. Melissa wil deze verhalen onder de aandacht brengen met behulp van dit kunstzinnige kaartspel dat je zeker zal motiveren. De activeringskaarten dienen als leidraad voor 33 universele uitdagingen die vrouwen in hun leven ondervinden. Vrouwen kunnen dit spel gebruiken als een handig instrument voor  inspiratie, bespiegeling, troost, aanwijzing, zelfhulp, onderzoek of gewoon in het dagelijks leven als een eenvoudige herinnering dat alles mogelijk is.

De Reiki-Boodschap

9789085080398
De Reiki-Boodschap

Deze set, 24 prachtige geïllustreerde kaarten met boek, is een prachtige verrijking voor ieder die in Reiki is geïnteresseerd. Hij opent de deur naar de filosofie en het bewuste gebruik van Reiki. Hij nodigt ons uit om onze blik helderder te richten op Moeder Aarde en Vader Hemel, wier kinderen wij zijn, en hun boodschap te horen: "Reiki is in Allen".  Het is een uitnodiging je je eigen vaardigheden weer te herinneren, en je je eigen kracht en je eigen licht bewust te worden.

De Weg van het Paard Linda Kohanov

9789020202823
De Weg van het Paard Linda Kohanov

40 archetypekaarten illustraties van Kim McElroy. De weg van het paard geeft diepgaande inzichten in de relatie tussen mens en paard.  Het belicht de praktische betekenis van het gedrag van paarden en hun symbolische en spirituele betekenis voor de mens.

De Wet van Aantrekking Esther en Jerry Hicks

9789085081111
De Wet van Aantrekking Esther en Jerry Hicks

Je bent altijd al omgeven geweest door duidelijke bewijzen van de Wet van Aantrekking. Het gebruik van deze prachtige kaarten, en de ervaringen die je ermee opdoet, zullen je bewust maken van deze krachtige Wet. Je bewuste controle over je ervaringen zal beduidend groter worden. We weten dat het de bedoeling is dat je een gelukkig leven leidt. We weten ook dat bewust en gericht in je eigen kracht staan essentieel is om zo’n leven te kunnen leiden.

Dierenorakel Der Druiden Carr-Gomm

Dierenorakel Der Druiden Carr-Gomm

9789023010081
Dierenorakel Der Druiden Carr-Gomm
Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd. Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar ons ook raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Droomkaarten Set

9789073140363
Droomkaarten Set

Een van de meest opmerkelijke systemen om met dromen te werken. Nooit eerder is een handboek met droom- en levensymbolen bijeengebracht in een werk dat zowel een effectief instrument vormt voor het begrijpen van je dromen, als voor het toepassen van hun betekenis in je leven.Dit systeem bevat meer dan 5000 symbolen en creatieve energie-beelden, terwijl er 559 symbolen op de 66 Droomkaarten zijn afgebeeld.

Dryaden Tiziana Mattera

9789085081371
Dryaden Tiziana Mattera

De boomgeesten met helende krachten. De geest van een boom is zijn vrouwelijke bewaker: zijn geheime “toegangspoort” … Op een kleine open plek in het bos, die zich vol liefde overgeeft aan de beschermende omarming van het woud, wacht een vuur om te worden aangestoken. Dat vuur is heilig, en de rook die dansend opstijgt in de avondhemel, is reinigend, en draagt onze boodschappen en gebeden naar de werelden van licht …

Eenhoornkaarten Diana Cooper

9789085081388
Eenhoornkaarten Diana Cooper
Eenhoorns, deze magische en mystieke wezens van pure energie, staan klaar om je te helpen, en je te begeleiden met behulp van deze 44 mooie kaarten. Op elke kaart vind je een afbeelding van een bepaalde eenhoorn, ontworpen door Damian Keenan, en een boodschap van Diana Cooper. Innerlijke diepere leiding, en een affirmatie voor elke kaart is te vinden in het bijgaande boekje. Gebruik de kaarten en het boekje als gids en hulp.

Het Elfenorakel Tiziana Mattera

9789073140790
Het Elfenorakel enTiziana Mattera
Boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten. Een betoverend en ontdeugend kaartspel. Van de kaarten kijken 55 schalkse natuurgeesten de wereld in. De kereltjes zijn allerliefst. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn/haar hart sluiten. Elk van deze wezentjes heeft een boodschap voor de mensenwereld, een boodschap die helpt en inspireert.
Het Godinnen Orakel Amy Sophia Marashinsky

Het Godinnen Orakel Amy Sophia Marashinsky

9789023009955
Het Godinnen Orakel Amy Sophia Marashinsky

In Het Godinnenorakel brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen in een orakel dat vrouwen dagelijks kunnen raadplegen voor al hun vragen over het heden en de toekomst. Dit originele boek met de in fraaie pasteltinten gepenseelde kaarten brengt de gebruiker in contact met 52 godinnen, van de Japanse zonnegodin Amaterasu, symbool van de schoonheid, tot Yйmaya, de Braziliaanse godin van de overgave.

Het Waterkristal Orakel Masaru Emoto

9789085080558
Het Waterkristal Orakel Masaru Emoto

Dr. Masaru Emoto ontdekte dat de moleculen van water kunnen worden beïnvloed door onze gedachten, woorden en gevoelens. Wanneer het water bevroren is onthullen de kristallen de geconcentreerde gedachten die op hen gericht zijn. Het Watercrystal Orakel bestaat uit 48 waterkristalkaarten (healing, kracht, wijsheid en aarde) met schitterende en unieke foto's en een klein instructieboekje hoe je de kaarten kunt gebruiken.

Inner Child Kaarten Lerner

9789073140141
Inner Child Kaarten Lerner

Sprookjes, mythen en fabels bevatten in symbolentaal universele wijsheid. De thema’s geven ons inzicht in algemeen menselijke problemen en sleutels voor het oplossen daarvan.  Kinderen pakken die boodschappen spontaan op en kunnen onbewust veel positiefs ontlenen aan de verhalen en beelden van hun jeugd. Veel volwassenen zijn het contact met die beeldenwereld en de bijbehorende openbaringen kwijtgeraakt door de jachtige tijd waarin we leven en het gebrek aan besef van de waarde van deze verhalen.

Lessen voor de ziel Sonia Choquette

9789085081128
Lessen voor de ziel Sonia Choquette

De korste weg naar innerlijke vrede en levensvervulling. De 63 orakelkaarten zijn ontworpen om een antwoord te vinden op deze wezenlijke vragen. Elke kaart gaat over een aspect van de levensreis van je ziel. De kaart laat je zien welke les je nodig hebt om het doel van je levensreis te bereiken.

Medicijnkaarten Jamie Sams

9789069636733
Medicijnkaarten Jamie Sams Geheel herziene editie

Dieren vertolken in bijna elke maatschappij een specifieke en soms zeer belangrijke rol. Vooral de indianen hebben een sterke band met het dierenrijk. Deze band komt duidelijk tot uiting in Medicijnkaarten. De Indianen stellen dat dieren gedragspatronen vertonen waarin iedereen die intelligent genoeg is om die eigenschappen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag. In Medicijnkaarten maakt de lezer kennis met de specifieke eigenschappen van dieren en hun symboolfuncties.

Lenormand Waarzegkaarten Set

Lenormand Waarzegkaarten set

9789073140196
Lenormand Waarzegkaarten Set
Lenormand Waarzegkaarten. De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip geworden. Haar kaarten zijn waar dan ook ter wereld te verkrijgen in ieder New-Age winkel. De bekende helderziende Aimee Zwitser werkte meer dan vijftig jaar met jaar met haar kaarten en beschrijft in het werkboek de vele bekentenissen van de kaarten, en de verschillende legmethoden.

Moeder Aarde Kaarten Jamie Sams

9789023008279
Moeder Aarde Kaarten Jamie Sams
Volgens de Amerikaansindiaanse spirituele traditie herstelt het medicijn het contact tussen de mens en de levende natuur. Van de harmonie die dan ontstaat, gaat een genezende werking uit, zowel in fysiek als in mentaal opzicht, de natuur als bakermat van wijsheid en helende kracht. De 44 schitterend geïllustreerde kaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

Orakel van de Liefde

9789085080589
Orakel van de Liefde
De afbeeldingen en teksten op de kaarten geven inspirerende boodschappen door voor de liefde. De kaarten kunnen als leidraad worden gebruikt hoe om te gaan met je meest intieme relaties.

Osho Boeddha Set Orakel-kaarten

9789085080404
Osho Boeddha Set

Eeuwenlang werden de leringen van de Boeddha van generatie tot generatie doorgegeven in de vorm van dichtregels, die in het oosten `soetra's' worden genoemd - zo min mogelijk woorden met een zo groot mogelijke betekenis. Wanneer je de soetra leest en de betekenis eenmaal goed tot je is doorgedrongen, kan dit een diepgaand gevoel van vrede en ontspanning bij je teweegbrengen.

Privelessen van de Ziel Denise Linn

9789085081135
Privelessen van de Ziel Denise Linn

Wat je Ziel je wil laten weten. Deze kaarten van bestsellerschrijfster en healer Denise Linn brengen je direct in contact met de ziel. Je kunt de kaarten en handleiding gebruiken om bijzonder rake, oprechte readings te houden voor jezelf, je dierbaren of clienten. De kaarten zullen je helpen om de gewijde plek in jezelf te raken.

Runen Orakelset Sonja Muller

9789073140882
Runen Orakelset Sonja Muller
Met het boekje maakt u een kleine reis door de Noordse mythologie tot aan het mystieke ontstaan van de runen. Uit een botsing tussen vuur en ijs is onze huidige wereld ontstaan waarin goden en godinnen hun plaats toebedeeld kregen.

Sjamaans Spiegel Orakel Roelien de Lange

9789073140745
Sjamaans Spiegel Orakel Roelien de Lange
Spelen met dit orakel geeft inzicht en kracht vanuit de Sjamaanse oerbron. In 2002 verscheen het “Sjamaans Spiegel Orakel" van Roelien de Lange. Werken met dit orakel geeft inzicht en kracht vanuit de Sjamaanse oerbron. Het Sjamaans Spiegel Orakel bestaat uit magische afbeeldingen en hun verhalen, met praktische en creatieve oefeningen en een rijkdom aan spiegelende symbolen.

Tao Orakel Ma Deva Padma

9789085081432
Tao Orakel Ma Deva Padma

Een nieuwe benadering van de I Tjing. Ma Deva Padma, bekend van de bestseller Osho Zen Tarot, heeft  het Tao Orakel van de I Tjing gecreëerd. Ze heeft hierbij gekozen voor een nieuwe benadering met prachtig geïllustreerde kaarten. De kaarten bevatten afbeeldingen van archetypen, symbolen, kleuren en sleutelwoorden. De bijgehorende handleiding onthult de diepere betekenis van deze orakelkaarten. Laat de dingen op je afkomen en probeer niet teveel te handelen. Dat is een van de belangrijkste lessen van de Tao.

Vogelvlucht naar het Paradijs Jane Toerien

9789069638775
Vogelvlucht naar het Paradijs Jane Toerien

In dit vervolg op de succesvolle set Vogelkaarten, waarvan ook een Engelse, Duitse en Franse editie verscheen, geeft Jane Toerien ons opnieuw een inkijk in het vogelrijk. Vogels hebben ons immers nog veel meer te bieden dan enkel een mooie aanblik en fraai gezang.

Vraag en het wordt je gegeven Esther en Jerry Hicks

9789085081098
Vraag en het wordt je Gegeven Esther en Jerry Hicks

De leer van Abraham. Deze mooie kaarten kunnen je leven veranderen. Je zult ervaren dat je eigen kracht gaat toenemen. In het begin lijkt dat misschien niet logisch verklaarbaar, misschien zelfs magisch, dat komt omdat de energiestroom waar deze kaarten uit voorkomen precies aansluit bij de ware essentie van jouw wezen. Als je de kaarten vaker gebruikt zul je gaan merken, dat de kloof tussen waar je bent en waar je wilt zijn steeds kleiner wordt, op elk gebied dat belangrijk voor je is. NIET MEER LEVERBAAR.

Wel-Zijnskaarten Esther en Jerry Hicks

9789085081340
Wel-Zijnskaarten Esther en Jerry Hicks

De lessen van Abraham. Deze prachtige kaarten bevatten juweeltjes van wijsheid, geselecteerd uit de "Abraham/Hicks-lessen" over spiritualiteit in de praktijk. Bij elk van deze 60 kaarten ligt het accent op je natuurlijke staat van wel-zijn.

Wijsheidskaarten Caroline Myss

9789085080954
Wijsheidskaarten Caroline Myss

Wat je moet weten om te kunnen helen!  De wijze benadering is: beseffen dat het welzijn van je geest, lichaam en ziel voortdurend aandacht nodig heeft. Ziekte, verlieservaringen of andere crises stimuleren je om je eigen kracht te leren kennen en hieraan te werken. Dit is een moeilijk en ingewikkeld proces. Vaak weet je niet hoe en wanneer je aan je eigen kracht kunt werken. Daarom heeft Caroline Myss 50 wijsheidskaarten ontworpen. Je kunt de kaarten steeds opnieuw inzetten.

Wonderkaarten Marianne Williamson

9789085081104
Wonderkaarten Marianne Williamson

Deze prachtige wonderkaarten, van Marianne Williamson, zijn een afspiegeling van de grote en kleine wonderen van het alledaagse leven. Het gaat over onderwerpen varierend van relaties tot de toekomst van onze planeet. Marianne Williamson legt een verband tussen universele waarheden en de dingen die wij allemaal tegenkomen in ons leven van alle dag. De citaten en de prachtige afbeeldingen maken de Wonderkaarten tot wat zij zijn.

Mijn Spirituele Gedachten Sylvia Browne

9789085081562
Mijn Spirituele Gedachten Sylvia Browne

Wat betekent het woord spiritualiteit eigenlijk? Afhankelijk van de cultuur waarin je leeft, of van je eigen visie, betekent het verschillende dingen voor verschillende mensen. Maar in wezen betekent het eenvoudig een goed mens zijn, die ernaar streeft om het best mogelijke individu te zijn.

Inspiratie je uiteindelijke roeping Dr. Wayne W. Dyer

9789085081081
Inspiratie je uiteindelijke roeping Dr. Wayne Dyer

Laten weten en ervaren, dat inspiratie iets is dat je kunt ontwikkelen. Dr. Wayne W. Dyer wil je hiermee niet alleen laten weten, maar ook laten ervaren dat inspiratie iets is dat je kunt ontwikkelen. Het kan een voortdurende drijvende kracht zijn waar je invloed op uit kunt oefenen. Inspiratie is er voor iedereen! Het is niet voorbehouden aan de grote creatieve geesten. Het behoort tot je goddelijke geboorterecht. Deze kaarten geven je duidelijke suggesties voor het 'in spirit' leven. Dat is de weg naar de wereld van inspiratie, je uiteindelijke roeping. 

Spiegelkaarten Cheryl Richardson

9789085081609
Spiegelkaarten Cheryl Richardson

Creëer een leven waarin je diepste verlangens tot hun recht komen

Lieve Vrienden,

Ik heb deze spiegelkaarten ontworpen met het doel je te ondersteunen om een geweldig leven te creëren en te leven. Je kunt iedere dag een kaart kiezen om je aandacht (en voornemen) te richten op die gebieden die groei en ondersteuning nodig hebben. De spiegelkaarten zijn onderverdeeld in zeven categorieën: relaties, lichamelijke gezondheid, voorspoed, spirituele gezondheid, werk, omgeving en emotionele gezondheid......

Mudra's voor Lichaam en Geest Gertrud Hirschi

9783038191964
Mudra's voor Lichaam en Geest Gertrud Hirschi

Yoga met de pink. Mudra's speciale vinger - en handhoudingen - veranderen onze handen in ware 'krachtbronnen'.  Evenals lichaamshoudingen bij yoga activeren ze de stroom van levensenergie en hebben ze op alle niveaus een genezende en versterkende uitwerking.  Mudra's tegen lichamelijke klachten - Mudra's tegen stress - Mudra's voor geestelijke verfrissing Mudra's voor innerlijk evenwicht  - Mudra's voor spirituele ontwikkeling enz.