Starlightz Sterren | Starlightz Kerststerren

Sprankelende Starlightz Sterren, Kerststerren met verlichting. Nu ook bij Inspiratie verkrijgbaar, online je Starlightz Sterren kopen of kom langs in de winkel. Deze prachtige sterren hebben een geweldige uitstraling en zijn een aanwinst voor iedere ruimte. En niet alleen voor de kerst-periode.

Indiase tradities en westers ontwerp zijn prachtig gecombineerd. De moderne ontwerpen sluiten schitterend aan bij de klassieke kunst van handgeschept papier. De kleinste details verhullen het fijne vakmanschap. Tientallen stukjes gekleurd papier, honderden gestanste gaatjes, gecombineerd met traditionele zeefdruktechnieken. Een Starlightz ster voor elke sfeer en stemming, van sprookjesster tot kerstdecor, extravagant tot simpel, elke ster straalt een warme gloed.

De Starlightz Sterren worden inn Goa gemaakt door het duurzaam werkende Earth Friendly. Een ecologische, sociale, verantwoorde betrokkenheid bij mens en milieu. Een feestelijke ster uit een warme omgeving.

Starlightz Sterren Kopen?

Leuk dat je een Starlightz Kerstster wilt gaan kopen. De Starlightz Sterren worden opgevouwen geleverd, inclusief Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en een afstandshouder voor de brandveiligheid. Je kunt voor de verlichting voor een Starlightz Ster kiezen voor een bijpassend 4 meter lang snoer met stekker, grote fitting (E27) en schakelaar of de prachtige tafelstandaard waarmee je de Kerstster laat stralen zonder deze te hoeven op te hangen. De Starlightz Sterren zijn TUV gekeurd en brandveilig.

Ons Starlightz Kerststerren assortiment:

Prijzen inclusief. standaard verlichting.

 
 
 

Verlichting

Standaard leveren wij voor de verlichting van een Starlightz Ster een bijpassend 4 meter lang wit snoer met stekker, halogeen lamp grote fitting (E27) en schakelaar. Hiermee kun je de kerstster ophangen.

Maar voor een meerprijs kun je ook kiezen voor een tafelstandaard. Hiermee kun je de kerstster op bijvoorbeeld een tafel of in de vensterbank plaatsen. De tafelstandaard wordt geleverd met wit snoer met stekker, voorzien van schakelaar, halogeenlamp grote fitting (E27) en houder voor de kerstster.