koshi

Koshi Windgong KOPEN?

In onze winkel en webwinkel kun je de Koshi Windgongen kopen. De 4 Koshi Windgongen hebben ieder hun eigen klank-range. Iedere Koshi Windgong is geïnspireerd op één van de 4 elementen; Aarde, Vuur, Water of Lucht. Laat je verrassen door het ontspannende en bijzondere geluid van de Koshi Windgongen.

koshi

Koshi windgongen zijn er in vier stemmingen ook wel klankkleur genoemd. De vier elementen kom dan ook terug; Vuur (Ignis), Lucht (Aria),Water (Aqua) en Aarde (Terra).

De Koshi Windgong kun je "bespelen".

Wanneer je de Koshi windgong zachtjes heen en weer beweegt terwijl je het koord en klepel vasthoudt of wanneer het wind of zelf de klepel laat bewegen zul je worden verrast door het de zuivere, heldere tonen die er dan ontstaan.
Van de Koshi windgong klanken wordt je vanzelf vrolijk..

koshi kopen

Een Koshi windgong is meer een handgemaakt muziekinstrument dan alleen een windgong. Ieder Koshi windgong wordt ambachtelijk gemaakt van bamboe (fineer) en staal aan de voet van de Pyreneeën.

De Koshi windgongen zijn ook geschikt om buiten op te hangen. Het is, net als bij andere houten producten, wel belangrijk dat het hout regelmatig behandeld wordt met een beschermende olie. Hang de Koshi windgong bij voorkeur overdekt op zodat de regen/sneeuw geen directe invloed heeft op de Koshi windgong. Er is geen garantie op roesten, verwerken en klankverandering!

De klank van de Koshi windgongen geven zoals gezegd een ontspannen sfeer, daarom zijn ze zeer geschikt voor klankmeditaties. De Koshi windgongen worden gebruikt in de yogastudio, massagepraktijk, eigenlijk kan een Koshi windgong overal gehangen worden waar je een prettige energie/sfeer wilt creëren door hun subtiele en fijne klanken. Menig Koshi windgong hangt op een kinderkamer, bij het raam of deur zodat de wind-luchtstroom de klanken laat ontstaan. (let op; laat geen kleine kinderen onder de 5 jaar alleen met een windgong spelen.)

3760273420017
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!
3760273420024
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!
3760273420031
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!
3760273420048
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!