Kristallen bol | Kristallen Waarzegbol

Deze kristallen bollen worden o.a. gebruikt voor toekomst voorspellingen, waarzeggen of als meditatie focus object. Natuurlijk is zo'n kristallen bol een aanwinst voor iedere ruimte. Menig healer, paragnost, medium heeft een kristallen bol in de praktijkruimte of neemt deze mee naar een "beurs". Gegarandeerd een blikvanger.

De 15 en 20 cm kristallen bollen die wij hier online en in onze winkel aanbieden worden hiervoor gebruikt. De kristallen waarzegbollen zijn glas kristal en geen bergkristal. Wanneer de kristallen waarzegbol van Bergkristal gemaakt zou zijn is deze nooit glashelder en vrijwel onbetaalbaar.....

Gratis verzending van de 15 en 20 cm kristallen bollen binnen Nederland en België.

(Zoek je een bol voor fotografie klik dan even hier.)

kristallen bol toekomst

De kristallen waarzegbol

De kristallen waarzegbol is niets meer dan een instrument waarmee de waarzeggers tot een bepaald concentratiepunt komen. De waarzegger kijkt als het ware in het niets en heeft de mogelijkheid een ander gedeelte van zijn of haar hersens te laten werken, daardoor ziet de waarzegger in de kristallen waarzegbol iets anders dan dat hij/zijn aan het waarnemen is. De waarzegger schakelt dan als het ware de eigen gedachte uit. Op deze manier is de waarzegger in staat om het onderbewustzijn te laten werken. Het geeft dan informatie door die men zelf niet zelf bedenkt of men pakt informatie op van iemand die tegenover de kristallen waarzegbol zit. De waarzegger is dan meestal een bepaalde geestestoestand waarbij men visioenen in de kristallen waarzegbol kan krijgen.

PH 16547
Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
Bestel
!
PH 16548
Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
Bestel
!