chakra kaars en chakrakaarsen

De chakra kaars (chakrakaarsen) die wij verkopen worden veelal aangestoken om bij te dragen aan versterking van een chakra. De chakra kaars kan ook worden gebruikt bij een (eigen) ritueel, zegening of healing of ter herinnering aan een dierbare. De zeven chakra kaars is één van de meest verkochte chakrakaarsen, voor eigen gebruik maar ook als cadeau om aan een ander te schenken.

Onze Chakrakaarsen

  • hebben 10, 12 of zelfs 100 branduren afhankelijk van de chakra kaars soort
  • geven geen rook, hebben een stabiele vlam, zuivere katoenen lont en vrij van petrochemische componenten
  • worden geleverd in mooie verpakking met korte uitleg in Nederlands, Frans, Duits, Engels en Italiaans
  • zijn gemaakt van 100% Palmolie (tenzij anders aangegeven)
  • hebben soms 3% essentiële oliën voor een aangename geur en versterkende werking

Chakra kaars productie

De stearine (palmolie) chakrakaarsen zijn handgemaakt in Indonesië.

Door gebruik van gecertificeerde palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen zijn deze chakrakaarsen een milieuvriendelijk product.

De productie van de chakrakaarsen vindt zoveel mogelijk handmatig plaats, zodat zoveel mogelijk mensen werk hebben. Tachtig procent van de werknemers bestaat overigens uit vrouwen.

Chakrakaarsen Eco

Dit zijn de meest milieuvriendelijke chakrakaarsen die je kunt kopen. Reden: de chakrakaars-kleuren zijn 100% goedgekeurd door diverse internationale organisaties, waaronder REACH. De verpakkingen van zijn gemaakt van 100% hergebruikt karton. En deze Eco palmvet chakrakaarsen zijn volkomen plantaardig, zonder bijenwas, paraffine of synthetische oliederivaten.

De chakrakaarsen zijn een Fair Trade product en Green Palm gecertificeerd.

Bovenstaande Informatie is afkomstig van onze leverancier.

 
BESTSELLER
 
BESTSELLER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stearine of palmolie komt van een hernieuwbare bron die steeds opnieuw wordt aangeplant. De gebruikte palmvet voor deze chakrakaarsen komt uit Maleisië, Brazilië en Colombia, en het vormt geen bedreiging voor het regenwoud of orang-oetan ecosystemen.