Sinds 2002

spirituele winkel inspiratie

Spirituele winkel Inspiratie (www.inspiratie.info) is de online spirituele webwinkel van Inspiratie in Drachten, wij leveren sinds 2002 vanuit onze (fysieke) winkel diverse spirituele artikelen met veel plezier aan klanten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Onze winkel te Drachten

Onze "spirituele" winkel kun je vinden aan de Noordkade 117 te Drachten. Klanten uit heel Nederland en België weten onze winkel vooral te vinden voor onze ruime assortiment geneeskrachtige edelstenen en bijzondere kristallen. Natuurlijk vind je bij ons in de winkel ook andere spirituele artikelen zoals inzichtkaarten, orakels, witte salie, aurasprays, pendels en meer.  Wil je meer weten over onze winkel en wat wij daar doen/organiseren? Kijk dan even op www.apollanja.nl

Martin

spirituele winkel binnen

De Apollanja - Inspiratie Webwinkels. Naast de vele spirituele artikelen die je hier onze de online spirituele winkel inspiratie kunt vinden, hebben wij diverse specialistische webwinkels in de loop van de jaren ontwikkeld. Op deze wijze kunnen wij onze klanten veel beter van dienst zijn. Al onze webwinkels hebben een Qshops keurmerk zodat je als klant weet bij wie je een bestelling plaatst en dat wij ons houden aan de Qshops gedragsregels en wettelijke verplichtingen die er voor webwinkels zijn. Een overzicht van onze andere "spirituele" webwinkels vindt je verderop.

Nieuwe Artikelen

De wereld staat niet stil. Zo ook wij niet. Regelmatig komen wij nieuwe spirituele artikelen, leuke cadeautjes of iets anders inspirerend tegen. Op onze nieuwe artikelen pagina zie in één oogopslag wat nieuw is. Laat je dus door ons inspireren..

Naar Nieuwe Artikelen

Onze Catalogus

We geven hieronder de meest gevraagde spirituele artikelen en categorieën. Maar er is natuurlijk veel meer moois bij ons te koop. Kijk hier voor ons volledige aanbod. Veel plezier bij het winkelen. En staat wat je zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Naar Alle Categorieën - Artikelen

Acties | Opruiming

Regelmatig hebben wij acties en speciale aanbiedingen. Ook de artikelen die wij opruimen zullen hier vermelden. Bezoek deze pagina dus regelmatig. Nog handiger; volg onze facebookpagina of meldt je aan voor onze nieuwsbrief dan mis je niets.

Naar Acties | Aanbiedingen | Opruiming

Spirituele winkel online:

witte salie kopen

Witte Salie | White Sage
Losse Witte Salie of White Sage hebben wij altijd op voorraad. Speciaal voor het energetisch reinigen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 50-100-250-500-1000 gram. Natuurlijk vindt je op deze afdeling ook veren, abalone schelpen, sweetgrass en meer.

Naar de Witte Salie en meer
smudge sticks en smudgen

Smudge Sticks en Smudgen
Wij verkopen Smudge Sticks van o.a. Witte Salie in verschillende lengtes. Daarnaast ook abalone schelpen, smudge veren, sweetgrass en vuurvaste schaaltjes. Ook speciale samengestelde Smudging Herbs (kruiden) met een gerichte werking, Mugwort en Ceder vindt je hier.

Naar Smudge Sticks & Smudgen
Palo Santo Heilig Hout producten

Palo Santo | Heilig Hout
Palo Santo ook wel Heilig Hout genoemd wordt de laatste jaren steeds vaker als vervanger van witte salie gebruikt. Bij ons vindt je Palo Santo Fairtrade artikelen. O.a. het pure hout, wierook, etherische olie, sieraden en sprays.....

Naar Palo Santo | Heilig Hout
Raamhangers - Regenboogkristallen

Raamhanger - Regenboogkristal - Feng Shui
Prachtige raamhangers ook wel regenboogkristallen genoemd omdat ze het licht zo mooi breken....

Naar Raamhangers
glazen bollen kopen diverse diameters

Glazen bollen
Bij ons je terecht voor heldere glazen bollen voor o.a. fotografie of waarzeggen. Diameters van 5 tot maar liefs 20 cm.

Naar Glazen Bollen

naar de gebedsvlaggen

Tibetaanse Gebedsvlaggen
Geef gebeden, wensen, mantras mee aan de wind en verspreid ze over de wereld. Gebedsvlaggen in vele verschillende maten.

Naar de Gebedsvlaggen
Florida Water kopen

Florida Water
Florida Water de originele op alcoholbasis van Murray & Lanman. Lees meer en/of koop nu. Bij afname van 2 of meer flessen 10% korting.

Naar Florida Water
agua sacral kopen

Agua Sacral
Agua Sacral wordt ook wel magisch water genoemd. Lees meer over Aqua Sacral en/of koop het. Bij afname van 2 of meer flessen 10% korting.

Naar Agua Sacral
Het Transformatie spel

Het Transformatiespel
Het Transformatiespel editie 2017. Het spel dat je leven kan veranderen. Speel het met familie of gelijk gestemden. Lees meer en/of koop nu....

Naar Het Transformatiespel
kristallen waarzegbol

Kristallen waarzegbol
We hebben prachtige grote kristallen "waarzegbollen" van 15 en 20 cm. Ook mooi als decoratie object. De kristallen bollen worden geleverd met voetje.

Naar Kristallen Waarzegbollen

Lichtwerk in Nederland boek Jill van Maasdijk

Lichtwerk in Nederland
Als één van de weinige winkels verkopen wij het unieke boekwerk Lichtwerk In Nederland geschreven door Jill van Maasdijk.

Naar Lichtwerk in Nederland
aurasprays

Aurasprays
Aurasprays worden op dit moment veel gevraagd en aangeboden. Wij vinden dat de aurasprays die wij verkopen de beste zijn op de markt.... 

Naar Aurasprays
gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes
Houten gelukspoppetjes ± 1cm 144 stuks
-

Naar de Gelukspoppetjes
Spirituele beelden

Spirituele Beelden
Spirituele beelden zoals Boeddha, Ganesha, Kwan Yin, Engelen, Heiligen, Lotus, Shiva en meer....

Naar Beelden
-

Kaarsen Sfeer en Meer
In deze afdeling vindt je o.a. chakrakaarsen, devotiekaarsen, sfeelichten en  sfeerlichthouders....

Naar Kaarsen, sfeer en meer
orakelkaarten

Orakelkaarten | Engelenkaarten
Onze online afdeling Orakelkaarten en Engelenkaarten is zeer gevarieerd. Je kunt van iedere set voorbeelden bekijken zodat je weet wat je koopt. De Orakelkaarten hebben veelal een handleiding.....

Naar Orakel & Engelenkaarten
doreen virtuee kaarten

Doreen Virtue kaarten
Doreen Virtue haar engelen en orakelkaarten zijn de afgelopen jaren zeer populair geworden. Wij leveren al haar Nederlandse orakelsets (kaarten met handleiding) vrijwel altijd vanuit voorraad zodat je er snel mee aan de slag kunt.

Naar Doreen Virtuee Kaarten
inzichtkaarten en kinder inzichtkaarten

Inzichtkaarten | Inzichtkaarten Kinderen
Inzichtkaarten set zijn kaarten met daarop een tekst, afbeelding of combinatie ervan. Er zit geen handleiding met extra informatie erbij. Kort en krachtig voor volwassenen en kinderen. Behulpzaam in verschillende situaties...

Naar Inzichtkaarten
persoonlijkheidsspellen

Persoonlijkheidsspellen
De persoonlijkheidsspellen zijn uniek in haar soort. De Soul Cards, Cope, Ecco, Habitat, Hieronymus Bosch, Morena, Mythos, OH kaarten, Perona en  Sage.

Naar de Persoonljkheidsspellen
tarotkaarten

Tarotkaarten
Tarot kent vele soorten en uitvoeringen. Wij verkopen Tarot sets voor beginners en diverse Tarotdecks voor gevorderden.

Naar Tarotkaarten
wierook kopen

Wierook
Wierook is er in zoveel verschillende soorten en kwaliteiten. Ook voor wierook kun je bij ons terecht. Nog even alleen in de winkel, want deze online winkel wordt bijgewerkt....

Naar Wieroken (nog onder constructie)

Online spirituele winkel

www.inspiratie.info is onze online spirituele winkel, spirituele webshop, online newage winkel het is maar hoe je het wilt noemen. Je kunt hier een scala aan spirituele artikelen vinden, voor inzicht, rust, healing, ondersteuning, zingeving, sfeer, cadeau en meer. Zoals gezegd leveren wij alles vanuit onze winkel.

Onze spirituele webwinkel heeft het Qshops keurmerk, dus weet je zeker dat wij ons aan de wettelijke regels houden betreffende het online kopen.

Afhalen en/of eerst bekijken?

Zie je hier een spiritueel artikel of product en je wilt dit afhalen en/of eerst bekijken in de winkel neem dan wel eerst contact met ons op. We kunnen dan aangeven dat het artikel voorradig is of zorgen ervoor dat het in de winkel ligt als je langskomt. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt ook gewoon je bestelling plaatsen en kiezen voor afhalen in de winkel. We reserveren het artikel dan voor je en laten je weten wanneer je het kunt bekijken/afhalen.

Verzending

Bij alle spirituele artikelen die je hier kunt bestellen staat een verzendtijd-indicatie vermeld. We doen ons best en voor 99% slagen we erin binnen deze termijn te versturen. Maar soms lukt het niet helemaal je bestelling klaar te maken en versturen, we zullen je dan hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Binnen Nederland gratis verzending vanaf € 50,-- voor België en Duitsland gratis verzending vanaf € 75,--.


Nog meer spirituele artikelen kopen via onze speciale webwinkels

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we van een aantal artikelgroepen maar een speciale webwinkel gemaakt. Alle onze Apollanja - Inspiratie Webwinkels hebben het Qshops keurmerk. Alvast veel shop-plezier in onze webwinkels.

Cd's & Dvd's

Voor muziek cd's en dvd's ga je naar onze trots www.spirituelemuziek.nl. Op deze meest uitgebreide muziekwebshop van NL & BE in dit genre, staan meer dan 3000 titels. Vrijwel allemaal voorzien van luisterfragmenten. Bezoek onze muziekwebsite eens en geniet van de mooiste muziek.
Naar Spirituele Muziek

Edelstenen & Kristallen

Edelstenen & Kristallen zijn onze passie. We verkopen in de winkel vele soorten edelstenen en kristallen. De basis is voor ons de helende en energetische werking van de edelstenen en kristallen. Op www.geneeskrachtigestenen.nl vindt je een klein gedeelte van ons assortiment. O.a. phi kristallen, kristallen schedels en meer..

Naar Geneeskrachtigestenen.nl

Meditatiekussens

Het aanbod van Meditatiekussen en Yoga artikelen is de laatste jaren erg groot geworden. Want meditatie en yoga zijn "in". Al jaren leveren wij via www.meditatiekussens.info meditatiekussens, meditatiematten en yoga-matten aan particulieren, therapeuten, scholen en yoga-studio's.

Naar Meditatiekussens.info

Christiane Beerlandt boeken

Op www.christianebeerlandt.nl vindt je alle leverbare boeken van Christiane Beerlandt. De Sleutel tot Zelfbevrijding is haar meest bekende boek. GRATIS VERZENDING binnen Nederland en altijd de nieuwste druk.

Naar Christianebeerlandt.nl

Yuyu Warmwaterkruiken

Yuyu Warmwaterkruiken zijn in één woord geweldig. Yuyu kruiken zijn hebben een optimale warmteafgifte en verwarmen je lichaam meer dan een normale kruik. Meer informatie op www.yuyuwarmwaterkruik.nl

Naar Yuyuwarmwaterkruik.nl

Pendels en Wichelroedes

Op www.pendels.info kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende pendels gemaakt van hout, metaal en edelsteen.  Ook voor wichelroedes in verschillende uitvoeringen ben je bij ons aan het goede adres.

Naar Pendels.info