Medicijnkaarten Jamie Sams

9789069636733
    Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer info

Medicijnkaarten Jamie Sams Geheel herziene editie

Dieren vertolken in bijna elke maatschappij een specifieke en soms zeer belangrijke rol. Vooral de indianen hebben een sterke band met het dierenrijk. Deze band komt duidelijk tot uiting in Medicijnkaarten. De Indianen stellen dat dieren gedragspatronen vertonen waarin iedereen die intelligent genoeg is om die eigenschappen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag. In Medicijnkaarten maakt de lezer kennis met de specifieke eigenschappen van dieren en hun symboolfuncties.

Elk dier kan ons een les leren en vertegenwoordigt in zichzelf en in combinatie met ander dieren een kracht waarop een beroep gedaan kan worden.

Het verwerven van inzicht in de eigen persoon via de wezens van het dierenrijk is een proces van spirituele genezing, dat met nederigheid en intuïtie ondergaan moet worden. Deze lessen, die onderdeel van de weg naar kracht en volmaakte harmonie vormen, zijn: wees menselijk, wees kwetsbaar en zoek verbondenheid met alles wat bestaat.

Geheel herziene editie 2005:
Miljoenen mensen over de gehele wereld hebben de medicijnkaarten van healer-sjamane Jamie Sams en schrijver David Carson gebruikt als bron van inspiratie en hulpmiddel bij het vinden van antwoorden op hun levensvragen.

In deze nieuwe editie heeft de auteur acht nieuwe krachtdieren toegevoegd: Blauwe reiger (symbool van zelfbeschouwing), Wasbeer (protectie), Prairiehond (terugtrekking), Wild zwijn (confrontatie), Zalm (innerlijk weten), Alligator (integratie), Jaguar (integriteit) en Zwarte panter (het onbekende omarmen). Het boek bevat nu in totaal 52 beschrijvingen van dieren met evenzoveel, los bijgevoegde, door Angela Werneke fraai getekende kaarten.

Klik op de afbeelding voor voorbeelden van deze Orakelkaarten.

Medicijnkaarten Jamie Sams