Sjamaans Spiegel Orakel Roelien de Lange

  • Beschrijving
  • Meer

Sjamaans Spiegel Orakel Roelien de Lange

Spelen met dit orakel geeft inzicht en kracht vanuit de Sjamaanse oerbron. In 2002 verscheen het “Sjamaans Spiegel Orakel" van Roelien de Lange. Werken met dit orakel geeft inzicht en kracht vanuit de Sjamaanse oerbron. Het Sjamaans Spiegel Orakel bestaat uit magische afbeeldingen en hun verhalen, met praktische en creatieve oefeningen en een rijkdom aan spiegelende symbolen.

De 33 kaarten zijn reproducties van originele textielkunstwerken uit het levenswerk van Roelien de Lange.

Bij elke kaart hoort een uitwerking van zeven structurele stappen. In het orakel-werkboek vind je naast Sjamanistische wijsheid van oervolkeren op aarde (zoals de Indianen) bruikbare adviezen over hedendaagse onderwerpen zoals stress, ontspanning, lat-relaties, emancipatie, familieconstellaties; persoonlijke groei en bewustzijn. Verder vind je er waardevolle informatie over dromen en trancereizen.

Kom je ín contact met de wereld van het Sjamanisme, dan sta je plotseling in een schepping waarbinnen alles leeft en deel uit maakt van een groter geheel. Werken met dit orakel stimuleert om een dieper en spiritueel contact met de natuur te krijgen. Ook kan het een geheime deur openen naar ieders oorspronkelijke kennis. Dit opent de weg naar inzicht, heelwording en genezing. Het Sjamaans Spiegel Orakel geeft richting aan je levensvragen, maar ook plezier en verdieping. Het is een unieke vorm om alleen of met je vrienden verrassende uren te beleven.

Klik op de afbeelding voor voorbeelden van deze Orakelkaarten.

Sjamaans Spiegel Orakel Roelien de Lange

9789073140745
    Verzending: In Herdruk
Bestel