Zelfrealisatie Kaarten Dick Nijssen

9789073140585
    Verzending: binnen 1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer Info

Zelfrealisatie Kaarten Dick Nijssen

Vroeger leek Zelfrealisatie of verlichting voornamelijk weggelegd voor Indiase heiligen of Japanse Zenmeesters. Nu is het zo dat vele mensen overal ter wereld hun Ware zelf realiseren. Zelfrealisatie kan op elk moment optreden. Het overkomt je op het moment dat je identificatie met je persoonlijkheid, je ego. je gedachtestroom. om wat voor reden dan ook wegvalt

De kans is groot dat ook jij de ervaringen van deze diepere werkelijkheid gehad hebt in momenten van meditatie, tijdens een diepgaande seksuele beleving of gewoon in de trein op weg naar je werk.

Deze kaarten nodigen je uit om wakker te worden voor jouw diepere werkelijkheid. Sommige kaarten bieden het intellect paradoxale waarheden aan die zijn vaste denkbeelden over werkelijkheid zo overhoop kunnen gooien dat er ruimte komt voor directe ervaring. Andere kaarten bevatten concrete aanwijzingen of oefeningen die je bij de directe ervaring van de Werkelijkheid kunnen brengen. De wijsheid van met name Ramana Maharshi, Nisargadatta en Byron Katie dienden als inspiratiebron voor deze kaarten. Een pakje bevat 80 Zelf-realisatie kaarten.

Klik op de afbeelding voor voorbeelden van deze Inzichtslkaarten.

Zelfrealisatie Kaarten Dick Nijssen