auraspray-clean-energy

Auraspray Clean Energy 100 ml

GL121804
    Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer Info

Auraspray Clean Energy 100 ml

Clean Energy is gewoon een "Must have". Hoogsensitief? Hooggevoelig? dan is Clean Energy vast iets voor jouw.

Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, kan in één spraytje daar weer van verlost zijn. Voor het reinigen van de leefomgeving, kantoor of praktijk is deze spray doeltreffend en erg gemakkelijk in het gebruik. Een paar keer sprayen is genoeg. De ruimte ruikt heerlijk fris en schoon. Schoon van zware en/of negatieve energie. Door de toevoeging van Latschenkiefer die de eigenschap heeft sterk reinigend op de energie in te werken is deze spray vaak een welverdiende "zucht van verlichting".

Clean Energy is ideaal voor ruimtes waar bijv. witte salie niet gebruikt kan worden om deze energetisch te reinigen. Tip: neem het mee op reis en reinig je hotelkamer, slaapkamer, vakantiewoning ermee.

De Auraspray Clean Energy is een echte aanrader: We hebben Clean Energy uitvoerig getest bij onze klanten en bekenden alvorens wij dit product hebben opgenomen in ons assortiment. De reacties zijn divers maar zeer positief. “Van verhelderend, voel mijn kuiten (aarding) tot voel/ervaar veel meer ruimte rondom mij heen”. Dit is echt iets voor (hoog)sensitieve mensen!

Clean Energy is ideaal voor ruimtes waar bijv. Witte Salie niet gebruikt kan worden om deze energetisch te reinigen. Tip: neem het mee op reis en reinig je hotelkamer, slaapkamer, vakantiewoning ermee.

Martin

Ingrediënten: Jeneverbes, Salie, Rozemarijn, Latschenkiefer, Siberische den, Alcohol 96%. Ook verkrijgbaar in goedkopere navulling van 500ml.