Smudging Herbs Relaxing

smudging-kruiden-relaxing-1
  • Beschrijving
  • Meer

Smudging Herbs Relaxing ± 25 gram

Doosje met Smudging Herbs Relaxing bevat de kruiden: Mugwort, Lavendel en Pinon. Deze kruidenmelage heeft een rustgevende werking. De lavendel en mugwort (droomkruid) brengen zachtheid en kalmte. De geur van pinon hout herinnert aan het landelijke buitenleven.

Smudging herbs zijn met zorg samengestelde melanges van kruiden om aan te steken en zo een heerlijke geur verspreiden. De kruiden ruiken ook zonder te worden aangestoken, gewoon in een schaaltje of ter decoratie.

Alleen wild geplukte kruiden, vers uit de bergen en met respect voor de natuur worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing: Schud het zakje met de kruiden voor een optimale melange. Leg wat kruiden in een aardewerken schaaltje of abalone schelp.

Wil je de kruiden branden steek deze dan aan met een lange aansteker of lange lucifers. Laat de kruiden branden (vlam), dit kan soms even duren maar blaas het dan weer uit. Laat de rook in de ruimte komen en verspeid deze eventueel met een Smudge Veer. Zorg altijd voor voldoende ventilatie en wees voorzichtig met rook en vuur.

Sommige gebruikers maken liever gebruik van houtskooltjes. Bij het artikel houtskool tabletten wordt uitgelegd hoe dit werkt.

13501013
    Verzending: 22/23 augustus 2017
Bestel